Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zapomeňte na Kena Blocka. Chlapík ve staré Fiestě vám ukáže, že stejnou parádu uděláte i za pár korun

Stanislav Kolman
Diskuze (3)
Gymkhana Kena Blocka pomalu začíná být sérií, ve které nás už závodník nemá čím překvapit. Nahradí ji lidovější Cheapkhana?

Video se připravuje ...

Videí značně inspirovaných Kenem Blockem, respektive jeho show Gymkhana, naleznete na internetu nespočet. Několik takových ostatně vzniklo i v České republice se Škodou 130 LR.

Nyní se k nám dostala další originální parodie. Jejím autorem je Etienne Guerra a v klipu nazvaném Cheapkhana řádí se starým Fordem Fiesta z roku 1994. Vůz má pohon předních kol a výkon téměř 60 koňských sil, což je ve srovnání s Hoonicornem V2 Kena Blocka o 1350 koní méně.

Drobná Fiesta dostala závodní overal po vzoru Blocka, nechybí loga energetických drinků Monster ani Hooniganu. Taktéž grafické zpracování videa je originální Gymkhaně značně podobné.

Zaujmou záběry z dronu i kamery umístěné přímo na přilbě řidiče. Jak napovídá již název klipu (cheap = angl. levný), autor chce poukázat na to, že show po vzoru Kena Blocka lze vytvořit i s minimem profesionální techniky a navíc za pár korun. Postačilo mu k tomu jen pár kamer a jedno opuštěné skladiště.

Stanislav Kolman
Diskuze (3)
Avatar - flyboyeda
4. 12. 2017 10:31
Na zasmání dobrý
ale je to fakt jenom parodie
3. 12. 2017 23:06
Dobrá sranda
Tomu říkáte "stejnou parádu"? Vždyť nedriftuje. Ale jako vtip dobrý. :-)
3. 12. 2017 12:02
To už někdo udělal před kolika lety
[odkaz]
Tahle je lepší >:D