Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lamborghini Countach SV a Diablo SV: Jak by vypadaly v 21. století?

Michal Fokt
Diskuze (4)
Z nejnovějších modelů Lamborghini je spousta lidí poněkud rozladěných. Jak by to ale vypadalo, kdyby se oprášila kultovní klasika ze Sant´ Agaty?

Je to pochopitelně otázka osobních preferencí a vkusu, ale zaznamenal jsem spoustu názorů, že co se týče designu, Lamborghini se v posledních letech po nevydalo správným směrem. Teď samozřejmě nemyslím batmanovský aventador, ale jeho menšího sourozence. Poté, co zákazníci značky vzali na milost "babylambo" Gallardo a učinili z něj nejprodávanější vůz v historii značky, byl tento model vystřídán typem Huracán a spoustě lidí se zdá být příliš "ocucaný" a málo drsný. Mluví se o tom tak často, že by se to mohlo donést k uším manažerů italské sportovní značky a bude určitě zajímavé sledovat, jakým směrem se budou ubírat budoucí modernizace a jak designéři uchopí nástupce obou současných modelů.

A do této emotivně poněkud rozjitřené doby teď přichází dvě počítačové retuše od YasidDesign, ukazující moderní interpretaci takových legend značky, jako byly sporťáky Countach a Diablo. Autům byl ponechán jejich charakteristický design, ale tvary byly vyhlazeny v souladu s dnešními požadavky na aerodynamiku a design, umocněný navíc sportovními pakety SV (Superveloce), zahrnujícími kromě spodních bodykitů též obří křídla na zádi.

Líbila by se vám takováto reinkarnace diabla a countache? A brali byste je spíš, než poněkud metrosexuální huracán?

Michal Fokt
Diskuze (4)
13. 9. 2016 08:46
OT
pro zajímavost, v brněnském zastoupení Alfa Romeo stojí 8c Competizione kdyby chtěl někdo tento skvost vidět na vlastní oči :yes:
12. 9. 2016 23:17
Tento článek včetně obrázků.....
..... považuji za jeden z nejzbytečnějších příspěvků. Pro mě přínos nula. Miuru už zkurvit nestačili ?
12. 9. 2016 23:13
Re: Slabota...
No, podle mě, difuzory na těch zcela zbytečných malůvkách vůbec nejsou vidět (stejně jako ty samořezy), difuzory bývají zpravidla vzadu, jakési rozšiřující se vzduchové kanály, generující přítlak. Asi jsi měl na mysli ty příšerné nádechy vzduchu.
Nic ve zlém, jen pro pořádek. ;-)