Nechcete ztrácet čas čekáním v myčce aut? Řešení je jednodušší, než se může zdát!

Prezentace klienta
Také si pokaždé, když na parkovišti přicházíte ke svému vozu, v hlavě říkáte, že už by opravdu potřeboval umýt?

Sice to vypadá jako snadný úkol, který zabere chvilku, realita je ale docela jiná. Jistě, může to za vás udělat automatická myčka. Nicméně jakmile k ní přijedete, většinou před sebou spatříte tak dlouhou frontu, že rychle řadíte zpátečku, abyste stihli odjet dříve, než přijede někdo další a vaši únikovou cestu zcela zablokuje. Takové čekání se totiž někdy může protáhnout třeba i na hodinu.

Chraňte svůj lak a ušetřete drahocenný čas!

O automatických myčkách je obecně známo, že se zdaleka nedostanou do všech zákoutí vozu, a navíc se s nimi pojí konstantní riziko vzniku mikroškrábanců, čemuž se chce vyhnout asi každý majitel auta. Vhodnou alternativou by mohlo být ruční mytí, tedy alespoň v případě, že budete postupovat správně. U toho se však docela zapotíte a také vás to bude stát spoustu času. Samozřejmě, mohli byste s autem zajet někam, kde by ho ručně umyli za vás, tím byste však žádný čas neušetřili, spíše naopak.

V takové situaci si jistě říkáte, že by bylo skvělé, kdyby se objevil někdo, kdo by celou situaci vyřešil za vás, zatímco vy byste dokončili potřebnou práci a pak jen hodili nohy na stůl a užívali si zaslouženého dne volna. Pokud do této skupiny skutečně patříte, určitě vám udělá radost, že existuje služba zvaná Myčkomat.cz. Její obrovskou výhodou je to, že mycí tým přijede přímo za vámi. Jediné, co musíte udělat, je zavolat a určit místo, kam má tým dorazit. Pak už jen necháte tým dělat svou práci a na závěr pouze provedete finální revizi.

Úspora vody s přípravkem EcoSmart

Mytí vozu bude probíhat na jakémkoliv místě, pro které se rozhodnete, ať už máte auto zaparkované na parkovišti před domem či vaším pracovištěm nebo na vlastní příjezdové cestě. Nemusíte se však bát, že by vám na parkovišti zůstalo bláto z auta, všechnu špínu si odvezou s sebou. Myčkomat využívá produkty značky Chemical Guys, jmenovitě přípravek EcoSmart, který zajišťuje přibližně 99 % úsporu vody ve srovnání s běžným ručním mytím. Nemusíte se bát, s touto inovativní technologií vašemu laku žádné poškození nehrozí. Přípravek obsahuje karnaubský vosk, takže jej naopak ochrání před vnějšími škodlivými vlivy.

Myčkomat se prozatím zaměřuje na Prahu a okolí a kromě ručního mytí exteriérů nabízí také čištění interiérů aut - tyto dvě služby si můžete objednat jak zvlášť, tak i dohromady. Čištění celého vozu zabere přibližně 1,5 až 2 hodiny, nicméně pokud si vyberete pouze interiér či exteriér, počítejte s poloviční dobou.

Skvělou zprávou je také to, že tato služba není cílená pouze na soukromé řidiče, ale také na firmy. Pokud nějakou vlastníte a máte zájem o mytí na míru, nebojte se Myčkomat kontaktovat. Příjemní zaměstnanci vám rádi vypracují individuální ceník s ohledem na velikost vašeho autoparku a četnosti mytí.

Určitě si dokážete představit lépe strávené odpoledne než uprostřed čekací fronty k automatické myčce. Díky Myčkomatu si můžete vyhradit čas na mnohem zábavnější aktivity. Od perfektně čistého vozidla vás dělí už jen jeden telefonát!

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly