Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nejvtipnější reklama: Parkování s přívěsem, vytlemený kůň a pak se objevil Tiguan

David Bureš
Diskuze (29)
Parkování s přívěsem je pro méně zkušené řidiče tvrdým oříškem. Ne každý to však ví, a tak se útrpné snažení takového šoféra může stát pro okolí zdrojem posměchu.

Automobilky postupně rozšiřují nabídku elektronických pomocníků. V rámci představení aktuálního passatu Volkswagen nabídl systém Trailer Assist, který postupně dostávají i další modely. Automobilka jej nyní propaguje vtipným videem.

Trailer Assist pomáhá při couvání s přívěsem, které je pro méně zkušené řidiče velice náročné – ne vždy přívěs směřuje tam, kam by si šofér přál. Že bývá taková zoufalá snaha pro okolí nadmíru zábavná, dokazuje i přiložené video. Chudákovi řidičovi se vysmívají všechny koně v okolí, i ten, kterého právě převáží.

Jakmile ale přijede druhý řidič s novým tiguanem, ukáže, že díky Trailer Assistu je manévrování s přívěsem hračka. Stačí totiž nastavit, v jakém úhlu má přívěs zacouvat, a elektronika se už sama postará o řízení, přičemž řidič ovládá jen plyn, brzdu a řazení.

Trailer Assist není vtipnou reklamou propagován poprvé. Volkswagen na začátku roku zveřejnil propagační snímek, na němž passat pekelně rychle couval po jednom z norských městeček.

David Bureš
Diskuze (29)
Avatar - Ronault.
20. 9. 2016 20:30
Re: AUTO PRO DE*ILY
Proti Tigimu nic, ale ten R-line paket je hrozný a hlavně auto tak přijde o jeden z důvodů pro SUV, s tím naraznikem aby se člověk bál parkovat u patniku 8-s
20. 9. 2016 14:08
Re: Jak to funguje
taky s nim muzu jezdit a i couvat
Avatar - Ronault.
20. 9. 2016 11:30
Re: Jak to funguje
A ty jezdis nejčastěji SOR...
Avatar - 3_diamanty
20. 9. 2016 10:32
vw reklamy vzdy vedel
aj tato nema chybu....

aj ked najlepsia je podla mna s tym chrobakom bez strechy co si chlapci zabudnu kukly na hlave a ten jeden z nich sa takto vyberie na nakup ;-) ... za napad a prevedenie tam davam 100 bodov zo 100 :yes:
Avatar - twistedTSD
20. 9. 2016 07:51
Re: vw v krizi
On ani zachraňovat nepotřebuje.