Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nissan Qashqai přijíždí do Česka s výhodnou výbavou. Zájemci ušetří až 110.000 Kč

Ondřej Mára
Diskuze (5)

Limitovaná edice přináší zvýhodnění 85.000 Kč u mild-hybridu, model e-Power pak zlevní až o 110.000 Kč.

Nissan Qashqai třetí generace, který je od loňského roku dostupný na českém trhu s mild-hybridním pohonem i novým pohonem typu e-Power, se představuje v nové limitované edici Powerline, která by měla navazovat na speciální výbavu CzechLine, nabízenou u minulé generace modelu.

Video se připravuje ...

V rámci výbavy Powerline zákazníci získávají poměrně bohatou výbavu, která obsahuje třeba 18’’ litá kola, vyhřívání předních sedadel, čelního skla a volantu; 360° parkovací kameru, displej infotainmentu o velikosti 12,3’’, plně digitální TFT přístrojový štít o stejné velikosti, automatickou 2zónovou klimatizaci, bezdrátové nabíjení telefonů, podporu Apple CarPlay i Android Auto, řadu asistentů, atd.

Cenové zvýhodnění přitom dosahuje až 85.000 Kč u 1,3litrové mild-hybridní motorizace s výkonem 158 koní, která je dostupná jak s manuální převodovkou a pohonem předních kol, tak i automatickou převodovkou a pohonem všech kol. U specifické motorizace e-Power pak cenové zvýhodnění dosahuje až 110.000 Kč.

Inspirací po označení výbavy Powerline byl právě systém pohonu e-Power, který využívá specifickou technologii pohonu. Benzínový turbem přeplňovaný 1,5litrový tříválec pod kapotou totiž neroztáčí kola, ale generátor elektrické energie, který napájí elektromotor o výkonu 140 kW, tedy 188 koní.

Video se připravuje ...

Nissan Qashqai Powerline startuje od ceny 774.990 Kč za mild-hybrid s pohonem předních kol, čtyřkolka přijde na 854.990 Kč a vrcholný e-Hybrid startuje od částky 899.990 Kč. Zákazníci si navíc mohou připlatit prosklenou střechu se střešními ližinami, prodlouženou záruku nebo specifické lakování. Speciální edice Powerline bude dostupná pouze do vyprodání zásob.

Ondřej Mára
Diskuze (5)

Doporučujeme

2. 2. 2023 15:32
Re: nedostupné auto
V tomhle vidím od začátku problém nového QQ, podobné specifikace jako v článku se prodávali za nějakých 500k ještě tak 4 roky dozadu. Na druhou stranu dneska moc SUV pod 700k už není, spíš výjimky v základu, tak třeba překvapí. Ale v tom hybridu za ceny přes 1M to úplně nevidím, byť ten pohon vypadá zajímavě, v tomhle už má jméno Toyota, snaží se i Honda a pak je tu ještě Kuga. O třídu větší Sorento začíná v hybridu na 1.2M. QQ je stále malý, má jen 4.4m, což je v podstatě délka Toyoty CHR. Zákazníci předchozích QQ si myslím, že nebudou cílovka pro hybrid za 1M, ale nevím…
2. 2. 2023 10:09
Re: nedostupné auto
Tak zase jedine auto co ich v eu drzi. Ak sa prestane predavat kaski, tak to tu mozu zabalit. Renault tiez predava coraz menej a seka portfolio, preto tu bol aj clanok o novej strategii a orientacii na azii a juznu ameriku. Jedno stastie, ze renault je statny podnik, takze stat peniaze, ako uz neraz zase pozicia. Za tie ceny nissan a renault nikto normalny kupovat v eu nebude
Avatar - Jenik3
1. 2. 2023 22:53
nedostupné auto
Kaska býval dostupné SUV pro většinu lidí, ale ty dnešní ceny jsou hodně vysponovane.
1. 2. 2023 15:19
Re: .....
Z těch čipů, kterých maji dost poskladali vybavu a tu nabízejí. Nehledal bych v tom teorii spiknutí
1. 2. 2023 08:15
.....
Aka je teda pravda o dostupnosti cipov, ked zrazu automobilky prihadzuju extra vybavu za vyhodne ceny? Alebo nas len tahaju za nos? Alebo budem musiet cakat o rok dlhsie, kym mi auto vyrobia? Alebo sa pocet objednavok radikalne znizuje a automobilky panikaria?