Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

TV Svět motorů (17): Vaculík a ojetý Civic, Audi RS 5, SsangYong Korando a popeláři

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

V této epizodě usedne Michal Dokoupil za volant Audi RS 5, Standa Kolman se podívá na dostupné SUV SsangYong Korando, Petr Slováček poradí s povinnou výbavou při cestách po Evropě, Martin Vaculík vezme na zvedák Hondu Civic 9. generace a Tomáš Hadač se sveze na stupačce popelářského vozu.

Středa, 20:30, na Nova Action a Voyo

Dnes, tedy ve středu 7. června, bude mít premiéru 17. díl televizního pořadu Svět motorů. Sledovat jej můžete na Nova Action od 20:30. Repríza běží každý pátek v časech 1:30 a 7:30. Všechny díly najdete také na Voyo.

Může Audi bavit? Test RS 5 Sportback

Mnoho nadšenců tvrdí, že Audi nemůže být řidičsky zábavné a karoserie čtyřdveřového kupé je zbytečný výstřelek, o který nikdo nestojí. Je to pravda? Ukážeme také, jak se na nové RS 5 mechanicky nastavují tlumiče. Ano, mechanicky, manuálně, se sadou speciálního nářadí!

SUV s pohonem všech kol, manuálem a skvělou cenou

Poté se se Standou Kolmanem přesuneme k recenzi dostupného SUV SsangYong Korando. To i v dnešní době nabízí všechny možné kombinace motoru, pohonu a převodovky. Čtyřkolka, manuální převodovka a cenovka okolo 600 tisíc Kč, to je dnes unikátní nabídka. Obnáší to výrazné kompromisy?

Martin Vaculík a ojetá Honda Civic IX

Martin Vaculík následně vezme na zvedák Hondu Civic IX. generace. Právě zespoda se ukrývá tajemství toho, že do Civicu naložíte i popelnici na výšku. Martin také vysvětlí, proč je servis ojeté Hondy Civic IX úplně jednoduchý, přestože auto vypadá docela kosmicky.

Povinná výbava v Evropě

Další na řadě je Petr Slováček, který se věnuje povinné výbavě pro cesty po Evropě. Poskytne užitečné rady a informace týkající se bezpečnostních prvků, které byste měli mít ve svém vozidle, abyste splnili požadavky různých zemí. Věděli jste, že v některých evropských zemích musíte mít například náhradní brýle nebo zarážky na kola?

Na stupačce popelářského vozu

Na závěr se Tomáš Hadač odváží na trochu špinavé svezení uvnitř a na stupačce popelářského vozu. Popíše svoje dojmy a zážitky z tohoto povolání, které bývá vysněné i odstrašující zároveň.

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)