Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nudí se děti v karanténě? Zkuste omalovánky aut. Nabízí je Audi, Mercedes i Morgan

David Bureš
Diskuze (0)

Rádi byste si vymalovali Aston Martin Vanquish, Audi R8 nebo třeba vozy Morgan? Žádný problém, k dispozici jsou zdarma omalovánky různých automobilek.

Stále více automobilek pomáhá v boji s koronavirem. Sice dočasně zastavily výrobu aut, zato nyní jejich pracovníci tisknou na 3D tiskárnách speciální respirátory, vyrábějí plicní ventilátory nebo třeba šijí textilní roušky. Vedle toho pomáhají i se zabavením v čase karantény. Hned několik značek nabízí zdarma ke stažení omalovánky svých automobilů.

Nabídka takových omalovánek se za poslední dny značně rozšířila. Dnes si tak můžete vybírat z bohaté nabídky, přičemž je automobilky nabízejí ke stažení zdarma, abyste snadno své děti v čase karantény a zavřených škol zabavili.

Různorodá nabídka tak zahrnuje širokou paletu omalovánek Audi, zahrnující jak moderní vozy typu superauta R8, tak i historické modely, a to včetně slavného rallyeového vozu Quattro nebo závodních speciálů Auto Union. Podobnou nabídku najdeme i v portfoliu konkurenční značky Mercedes-Benz, v jehož případě je možné vybírat třeba mezi slavným Gullwingem nebo SLR.

S omalovánkami přitom přišly i menší společnosti. Na mysli máme například výrobce sporťáků s retro vzhledem Morgan nebo třeba designérskou společnost bývalého dlouholetého šéfdesignéra Jaguaru, Iana Calluma, díky níž si můžete třeba vymalovat Aston Martin Vanquish. Auto navržené právě Callumem bylo nedávno jeho nově založenou společností inovováno pro dnešní dekádu. Umělec Will Pierce zase nabízí omalovánky slavných závodních aut znázorněné ve svém charakteristickém uměleckém stylu.

Zkrátka možností je nepočítaně, přičemž některé z nich najdete v přiložené fotogalerii. A kdyby vás omalovánky náhodou přestaly bavit, co zkusit virtuálně navštívit třeba některé automobilové muzeum? Takovou nabízí slavné Petersen Automotive Museum v americkém Los Angeles nebo třeba tovární muzeum Lamborghini v domovské Sant' Agatě.

David Bureš
Diskuze (0)

Doporučujeme