Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opilá žena přeskočila s qashqaiem kruhový objezd

Michal Fokt
Diskuze (15)
Scéna jako z akčního filmu se odehrála v Británii, kde žena pod vlivem alkoholu a dítětem na zadním sedadle provedla salto přes zatravněný střed kruháče.

Onboard z kamionu zaznamenal skutečně kuriózní a hrůzostrašnou havárii. Náklaďák byl těsně před kruhovým objezdem na silnici A35 v britském Peterborough "vymyškován" rychle jedoucím Nissanem Qashqai, náhle však při podjíždění dalšího kamionu vnitřkem přejel z jízdního pruhu na obrubník a následně kolidoval s travnatým středem kruhového objezdu, jenž katapultoval vůz do výšky zhruba 4,5 metru, aby následně dopadl na střechu o 50 metrů dále.

Následně se ukázalo, že vůz byl řízen 32letou Taniou Chikwature z Coventry. Ta nebyla ve voze sama, spolujezdcem byl 19měsíční syn na zadním sedadle v autosedačce. Ten naštěstí díky dobrému upevnění z incidentu vyšel nezraněn, ostatně řidička sama vyvázla jen s drobnými poraněními. Tania se však odmítla podrobit dechové zkoušce, takže byla po téměř pěti hodinách od nehody dopravena na krevní test.

Ten prokázal v krvi dvojnásobek povoleného množství alkoholu a zpětné výpočty odhadly, že v době nehody měla více než trojnásobek povoleného množství. Řidička si tak vysloužila 26 týdnů vězení za řízení pod vlivem alkoholu a nebezpečnou jízdu a dostala pokutu ve výši zhruba 3600 korun. Jak vidno, Nissan Qashqai tedy v netradičním crashtestu obstál velmi dobře.

Michal Fokt
Diskuze (15)
13. 4. 2017 23:20
Re: Women of Hazzard
Ak by bola pripitá v hb, kombi, alebo sedane, tak by to dopadlo lepšie?
Avatar - Otrava
13. 4. 2017 23:18
Re: To se nadělá
U nás to dala (podle všeho taky střízlivá) řidička s Caddym tuším. V noci, měsíc po dokončení kruháku na jedné rovince ve městě. Nebyl tam ani náznak brzdné stopy :-)
Avatar - lvy
13. 4. 2017 17:24
Tak už jsem to pochopil
Tak už vím proč si to lidi pořizují, protože neumí řídit. Jenže tím dost ohrožují ostatní. :no:
Avatar - Ghostyx
13. 4. 2017 14:48
Kdo byl
někdy déle v Anglii, tak ví, že Anglie je plná takových vožralých Tanií, které když to na ně "přijde", tak se docela běžně válej po ulicích, na trávníku, prostě kdekoliv a je jim úplně jedno, že jim je vidět přitom až do... řekněme "hrdla". :-)
13. 4. 2017 13:00
Skok začíná 1:17
Nemáte zač. :-)