Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podívejte se na renovaci Pagani Zonda v režii Pagani Rinascimento

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Exkluzivní program renovací automobilů značky Pagani byl spuštěn na konci října letošního roku a jeho cílem je vracet starší vozy do stavu, v němž původně opustili továrnu.

Program Pagani Rinascimento představuje skutečně exkluzivní službu určenou především pro majitelé vozů modelové řady Zonda. Právě tyto vozy se i přes své relativní mládí mohou pochlubit často velmi pestrou minulostí, zahrnující intenzivní používání nebo úpravy provedení mimo mateřskou automobilku.

V rámci renovačního programu zajišťuje Pagani dopravu vozu od zákazníka do svých dílen, kde je automobil následně kompletně demontován a všechny komponenty jsou důkladně zkontrolovány.

V případě, že již nebudou některé díly použitelné, pak dojde samozřejmě na jejich výměnu za nové. Výsledkem celého procesu má být automobil, který bude svým stavem odpovídat nově vyrobenému vozu.

Kromě samotné renovace má být v rámci programu Pagani Rinascimento celá renovace zdokumentovaná za pomoci fotografií a dat z měření. Majitel pak ke svému zrenovovanému vozů dostane Pagani Rinascimento Book, v němž budou chronologicky seřazeny fotografie i data z průběhu všech prací.

Program Pagani Rinascimento se v současnosti zaměřuje především na model Zonda, který se jako první zástupce své značky představil světu v roce 1999, zatímco jeho nástupce v podobě modelu Huayra byl kompletně odhalen začátkem roku 2011.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)