Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Povedená TV reklama: Kde je vlastně kamera? (video)

Ladislav Čermák
Diskuze (5)
Co potřebujete k vytvoření rychlostního rekordu? Solné jezero, rekordní vůz, vhodné palivo, dostatečně odvážného jezdce. Pokud to máte, můžete se pustit do akce. Když se vám pokus podaří, gratulujeme. Má to ale chybičku - jak se o tom svět dozví?

Co potřebujete k vytvoření rychlostního rekordu? Solné jezero, rekordní vůz, vhodné palivo, dostatečně odvážného jezdce. Pokud to máte, můžete se pustit do akce. Když se vám pokus podaří, gratulujeme. Má to ale chybičku - jak se o tom svět dozví? Buď pozvete desítky pohotových fotografů nebo rychlé letadlo s kamerou. Ovšem jak to udělat, když chcete hezké záběry ze země? Jeden z možných způsobů naznačuje následující video!

Tuto reklamu najdete v sekci VIDEA.

Poznámka: Reklama je zpracována ve videoformátu DIVX, který je nutné mít nainstalován ve vašem počítaci - bližší informace jsou v rubrice VIDEA.

Pokud se k vám dostala emailem nebo formou linku na web nějaká zajímavá TV reklama na automobil - zašlete nám ji nebo link na email: redakce@auto.cz Pokud bude reklama zajímavá - zveřejníme ji.

Ladislav Čermák
Diskuze (5)