Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

PragoVespa 2017 přivítá fanoušky skútrů Vespa z celé Evropy

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
PragoVespa 2017 je největším srazem majitelů a příznivců italských skútrů Vespa v České republice, jenž se poslední červencový víkend uskuteční v pražském Campu Džbán.

Společnost Faber Moto s.r.o., výhradní dovozce motocyklů a skútrů značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera a Derbi do České republiky, zve širokou veřejnost na akci pořádanou od pátku 28. do neděle 30. července 2017.

Tradiční mezinárodní sraz bude oslavou legendárních italských skútrů Vespa a dějištěm akce s bohatým doprovodným programem, jejímž pořadatelem je Vespa Club Praha, bude i v letošním roce areál Camp Džbán v Praze.

Symbolické rojení Vesp začne v pátek 28. července 2017 od 14 hodin registrací účastníků, kteří se mohou těšit na společné výlety po Praze a okolí, včetně spanilé jízdy na Vespách historickým centrem Prahy i méně známými zákoutími hlavního města v sobotu ve 13:30. Na páteční večer připravili organizátoři speciální přednášku vzácného hosta.

Srazu PragoVespa 2017 se zúčastní také významné osobnosti, jako je velký fanoušek Vespy David Matásek, a zábavu po oba večery bude zpříjemňovat hudební doprovod, který v sobotu vyvrcholí živým hudebním vystoupením kapely 2CV Band Praha.

Na účastníky čekají mimo jiné zábavné soutěže a losování o hodnotné ceny, k atraktivnímu programu třídenní akce na počest skútrů Vespa přispějí rovněž partneři a sponzoři svými stánky. Více informací o srazu PragoVespa 2017, včetně programu, naleznete na webových stránkách www.vespaclubpraha.cz/pragovespa.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)