Přes noc se krade každou hodinu jedno auto. Jak tomu předejít?

Prezentace klienta
Počet krádeží aut v České republice pomalu klesá, avšak hodnota odcizených vozidel paradoxně stoupá. Objasněnost krádeží je žalostně nízká.

Auta se kradou ze dvou důvodů. Na náhradní díly nebo k prodeji do třetích zemí, od nás nejčastěji do Ruska či na Ukrajinu. Některá auta jsou opětovně legalizována a jezdí nadále po cestách našich blízkých sousedů.

Předejít této prekérní situaci můžete s jedinečným, doposud nepřekonaným systémem na zabezpečení auta, který vytvořili slovenští odborníci.

video video

Tradičním časem pro zloděje jsou noční hodiny mezi 22:00 a 6:00. V průměru se tedy ukradne jedno auto každou noční hodinu. Alarmující je, že se to může týkat každého z nás, a bezmocný pocit při pohledu na prázdné parkovací místo nechce zažít snad nikdo.

video video

Zloději ovládají různé techniky, jak ukrást auto, a jsou opravdu zruční. Používají elektronické, ale i mechanické vychytávky. Nejčastěji používají techniky jako např. zrušení jakékoliv frekvence GPS, GPRS, GSM apod., načítání frekvence originálního klíče nebo příprava náhradního klíče přímo v autě.

Aktuální a velmi rozšířený způsob krádeže vozidel je zesílení signálu klíče, kde zloděj dokáže odemknout vozidlo i na 400 m a nepozorovaně odejít pryč.

Na tuto problematiku, ale hlavně na to, jak je možné si svůj majetek dokonale ochránit, se podívali i redaktoři z televize TA3 v pořadu MOTORING. Krátkou, ale zajímavou reportáž si můžete prohlédnout níže.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly