Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rolls-Royce Ghost Mysore Collection: Pyšný jako páv

Michal Fokt
Diskuze (3)
RR má další speciální sérii. Jmenuje se Mysore, vztahuje se k "malému" sedanu Ghost a je určena pouze pro Spojené arabské emiráty.

Nejsou to ještě ani dva týdny, co jsem psal, že Rolls-Royce v poslední době chrlí všemožné limitované edice v obrovském množství, a už je tu další takový počin. Jmenuje se Ghost Mysore Collection a jak název napovídá, jde o limitku menší limuzíny z portfolia Rolls-Royceu, konkrétně pak delší varianty Ghost Extended Wheelbase. Vůz opět navrhla tovární individualizační divize Bespoke a vznikne v pouhých třech exemplářích, určených pro klientelu v Abu Dhabí, respektive v celých Spojených arabských emirátech.

Vůz láká na luxusní kombinaci bílého a zářivě modrého laku karoserie, zlatou sošku Spirit of Ecstasy, kola se zdvojenými pětipaprsky a na "zvířátkové" motivy. Logo Mysore je doplněno o stylizovaná paví pera, jejich motiv se objeví i po sklopení loketních opěrek zadních sedadel a na zpětných zrcátkách a hlavových opěrkách najdete hlavu tygra. Interiér dále kombinuje bílou a černou kůži s dýhováním ze světlého dřeva.

Michal Fokt
Diskuze (3)
Avatar - Barrichello
20. 2. 2015 14:59
Vypadá to moc pěkně
:yes: :yes: :yes: krásný dvouton
Avatar - Hammunasakra
19. 2. 2015 21:56
Re: ee
Určeno pouze pro Spojené arabské emiráty ;-)
19. 2. 2015 19:33
ee
trosku gyc