Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rozhovor s Pavlem Steinerem o převážení celebrit: Karel Gott, ale i Angelina Jolie!

Tomáš Hadač
Diskuze (0)

Třiapadesátiletý Pavel Steiner toho za život stihl mraky – od strojvedoucího přes profesionálního fotbalistu působícího třeba v Číně až po úspěšného podnikatele v dopravě. My jsme si s ním povídali hlavně o etapě, kdy se staral o převoz nejvěhlasnějších osobností. Z Čech i ze zahraničí.

Neustále pendluje ze schůzky na schůzku. Trochu jsme ztráceli víru, že se potkáme. A pak nám v půl třetí ráno do New Yorku volá německé číslo. „Tady Pavel Steiner. Pokud máte zájem, můžeme se příští týden vidět. Hodinu si na vás udělám,“ říkal nám úspěšný podnikatel v dopravě, jehož společnost Umbrella Mobility je známá v Česku zejména coby provozovatel dálkových (autobusových) linek pro FlixBus. Rozhovor byl původně koncipován coby motoristický průřez životem třiapadesátiletého Pavla Steinera. Většinu času jsme ovšem rozmlouvali o době, kdy zajišťoval přepravu celebrit.

Když člověk kráčí po chodbách vašeho firemního sídla, hemží se to tady fotografiemi opravdových hvězd. Pochlubte se čtenářům, koho všeho jste vozil.

Nebylo to sice na denní bázi, vesměs šlo o krátkodobé záležitosti, ale jedna z prvních celebrit byla Angelina Jolie, kterou jsem vozil během natáčení v Polsku.

Jak jste se k ní dostal?

Těsně poté, co jsem ukončil fotbalovou kariéru, jsem začal přemýšlet, jak pokračovat dál. Založil jsem firmu Limousine Car Services. Z fotbalu mi zbylo Audi A8 – vidím to jako dneska. Dostal jsem se díky svým kontaktům k jedné produkci, která se shodou okolností starala následně také o Angelinu v Polsku. A jelikož se mnou byli napoprvé spokojeni, doporučili mě právě této slavné herečce. Možná i proto, že jsem měl coby sportovec a brankář taky odpovídající figuru, kdyby se něco semlelo. Měli jen jediný problém.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Tomáš Hadač
Diskuze (0)

Doporučujeme