Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Scania zve na premiéru nové generace vozidel pro stavebnictví

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Scania zve ke sledování světové premiéry prvních zástupců zcela nové generace nákladních vozidel pro stavebnictví prostřednictvím jejího webu.

Scania k nové generaci svých nákladních vozidel pro stavební segment a využití mimo zpevněné vozovky uvádí, že jsou robustní, ale zároveň elegantní a dokonale navržená pro ty nejnáročnější úkoly. Slavnostní odhalení zcela nové řady vozidel švédské značky bude možné sledovat živě na www.nextgenscania.com a to 4. září od 19:30.

„Společnost Scania má po celém světě miliony fanoušků a společně se zákazníky a řidiči jsme je pozvali, aby se k nám připojili k této významné události,“ říká Erik Ljungberg, senior viceprezident pro korporátní komunikaci.

V nadcházejících dnech bude společnost Scania poskytovat na sociálních sítích krátká videa, která novou řadu vozidel postupně poodhalí, ale kompletní odhalení se má uskutečnit až ve výše zmiňovaném termínu.

S novou řadou, která se zaměřuje na stavební segment, chce Scania zákazníkům nabídnout vozidla s odolnou konstrukcí pro ty nejnáročnější podmínky. A aby s nimi mohli být zákazníci i řidiči spokojení, vývoj trval několik let.

Během živého vysílání bude 4. září nová řada vozidel testována přímo na staveništi. Konstrukční řada představuje druhý krok v nových generacích nákladních automobilů společnosti Scania.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)