Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Kodiaq kupé v téměř sériové podobě. Měli byste zájem?

Jan Mička
Diskuze (47)
Grafických ukázek Škody Kodiaq kupé jsou všude mraky. Tato však má zřejmě nejblíže k realitě.

Ještě docela nedávno jsme se domnívali, že prvním SUV-kupé značky Škoda bude odvozené od modelu Kodiaq, ale není tomu tak. Internet a tisk jsou dnes plné elektrické studie Vision E, která takový tvar karoserie skutečně má, vůz je ale hudbou ještě poměrně vzdálené budoucnosti. Samotného kodiaqu kupé se podle všeho dočkáme o něco dříve.

Jak by mohl vypadat, jsme si v uplynulé době ukázali hned na několika výtvorech nezávislých grafiků, přičemž ten dosud poslední se očekávané sériové podobě vozu přibližoval na „kontaktní“ vzdálenost. Za ilustrací stál grafik X-Tomi, který vůz naladil na hodně sportovní notu ve stylu derivátů RS. Avšak SUV-kupé, na které se díváme dnes, nám vyrazil dech snad ještě více.

Bohužel se nejedná o sériové auto, jakkoliv se to může na první pohled zdát, díváme se však na zřejmě nejvěrnější ztvárnění toho, co budeme v budoucnu možná potkávat i na našich silnicích. Už od loňska víme, že bude Škoda vyrábět kodiaq kupé ve spolupráci s čínskou SAIC Motor pro potřeby tamního trhu, a že uvedení vozu v Evropě rozhodne až zájem zákazníků. Co říkáte, měli byste o takový vůz zájem?

Jan Mička
Diskuze (47)
22. 4. 2017 20:29
Re: A kálíme dál na jednu hromadu...
To už dávno predali. Čo predávajú teraz, neviem...
22. 4. 2017 20:28
Re: A kálíme dál na jednu hromadu...
Ako vieš, že to nie je črep? >:D
22. 4. 2017 20:21
Ja by som to nazval...
... Quasimodo. :-!
Avatar - KLAS
22. 4. 2017 18:44
Re: příznačný název automobilky - škoda-
Proč pak ochrnuté? Chápu, že ti přijede jako mastodont nebo jako monstrum, ale proč jakoby ochrnuté?
Avatar - KLAS
22. 4. 2017 18:43
Re: x
>:D >:D