Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Subaru Baja se dá objednat i v ČR!

Ondřej Šuch
Diskuze (6)
Atraktivní Pick-up vytvořený z Outbacku zatím čeká na českou homologaci, je ale známa cena a objednávky by měli dealeři už přijímat. V ČR už existují vážní zájemci...

Baja s výbavou "Sport" je osazena boxerem 2,5 l 16V o výkonu 156 k, stálým pohonem všech kol, zadním samosvorným diferenciálem, ve výbavě jsou 16" ALU kola s pneumatikami 225/60 R16, tmavá zadní skla, vyhřívané zadní okno, ABS, ukazatel venkovní teploty, integrovaný střešní nosič, - elektricky nastavitelná a vyhřívaná venkovní zrcátka, el. ovládaná všechna okna, airbag řidiče a spolujezdce, tempomat, klimatizace, bederní opěrka, stereo autorádio s CD, centrální zamykání a přední mlhovky.

Zajímavostí je průlez z kabiny do úložného prostoru a sklopitelné zadní sedačky.

První vozy budou k dispozici v září 2003 za cenu 1.198.000 Kč (o 100.000 více než Outback Comfort) s pětistupňovou manuální převodovkou a 1.238.000 Kč (o 60.000 více než Outback Comfort) s čtyřstupňovou automatickou převodovkou. Vše platí pro výbavu "Sport".

Lze předpokládat, že vzhledem ke svému charakteru bude vůz rovnou homologován jako N1, čímž vznikne možnost odpočtu DPH.

Fyzicky je možno vůz vidět zatím jen v autosalonu dovozce Subaru v Praze 5.

Ondřej Šuch
Diskuze (6)