Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tatra oslavuje významné výročí speciální edicí hodinek Prim Präsident

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (18)
Společnost Tatra Trucks společně s firmou Elton hodinářská představuje limitovanou edici hodinek Prim Präsident, inspirovanou jejím prvním automobilem.

V roce 1897 byla zahájena stavba prvního kopřivnického automobilu vybaveného spalovacím motorem, který pak vyjel na silnice jako NW Präsident a stal se vůbec prvním automobilem vyrobeným ve střední Evropě.

Společnost Tatra Trucks nedávno uvedla na trh limitovanou edici vozidel Präsident, zastupující její modelovou řadu Phoenix Euro 6, kterou oslavuje 120. výročí od vzniku onoho slavného vozu.

V rámci podpory prodeje novodobých präsidentů oslovila Tatra novoměstskou společnost Elton hodinářská, která už v minulosti připravila několik úspěšných exkluzivních řad hodinek značky Prim při různých příležitostech.

Tentokrát tato hodinářská firma navrhla speciální edici hodinek, které obdrží každý zákazník, jenž si zakoupí vozidlo Tatra Phoenix Euro 6 v limitované edici Präsident. Vedle číslované edice pro majitele nákladních vozidel je ovšem nabídce ještě druhé provedení hodinek, bez pořadového čísla. Ty jsou určeny pro e-shop společnosti Tatra Trucks a další distribuci.

Základem pro exkluzivní náramkové hodinky je model Klasik 40 Q s automatickým strojkem kalibr 39 a nerezovým pouzdrem. Výjimečnými je ovšem dělají historický název Präsident na číselníku a laserem vytvořená loga Tatra, Präsident a letopočtem 1897–2017 na dýnku hodinek. Luxusní vzhled dotváří černý řemínek z hovězí kůže.

Část hodinek, jejichž cena je stanovena na 12.900 Kč, už je vyrobena a fyzicky dodána, zbytek na své majitele teprve čeká. Obě firmy věří, že vzájemná spolupráce přispěje k zachování historického odkazu všech, kteří se v průběhu celé historie automobilky podíleli na vývoji a výrobě vozidel.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (18)
8. 6. 2017 12:57
Re: Prim
To jsem. A jinak stacilo napsat "mas pravdu".
8. 6. 2017 12:41
Re: Prim
Koukám, že jsem se přehlédl a v obchodě zatrh výrobce Prim MPM. K čemu ta zbytečná ironie? To seš tak ubohej?
8. 6. 2017 11:12
Re: Prim
Hehe, tos me pobavil.. schvalne dej odkaz na nejlevnejsi novy Prim Elton automaty. Jestli najdes pod 35, smeknu:)
8. 6. 2017 11:02
Re: Děkuji, nechci ani zadarmo
Tohle by mě nijak nepálilo. Neodkazují se na totáč ani na ideologii, ale na armádu, na které se za totáče nikdy moc nešetřilo. A popravdě Orlík II. Bronz L.E. s automatem se mi zamlouvají.
8. 6. 2017 10:54
Re: Prim
No a kolik myslíš, že stojí kvalitní hodinky? Je to normální cena. Myslím, že v cenové kategorii nad 10 000 Kč mají Primáci obvykle automaty. Prim sice nemá tak zvučné jméno, ale poměr cena/výkon je příznivý. Samozřejmě se musí jednat o ty pravé z Nového Města nad Metují...