Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toyota Yaris: faceliftovaná verze vyzrazena

Michal Fokt
Diskuze (3)
Aktuální Yaris dostane letos omlazení pro druhou polovinu životního cyklu. Už víme, jak bude vypadat - drsně.

Ten čas opravdu pěkně letí. Aniž by aktuální Toyota Yaris stačila zestárnout, už přichází po třech letech její facelift. Představí se někdy mezi dneškem a polovinou letošního roku a díky úniku naskenované japonské broužury, která právě obíhá internetem, už teď víme, jak bude vypadat.

Zdá se, že u Toyoty s jídlem roste chuť a ženevská premiéra Ayga ukazuje, že u Toyoty je teď v kurzu agresivní, sportovní design. Yaris dostane v rámci omlazení nový přední nárazník s obrovským nasávacím otvorem, díky němuž bude japonské supermini vypadat, jako by uteklo ze závodního okruhu. A to už vůbec nemluvím o sportovní verzi RS, která se tváří po čertech drsně, ta ovšem do Evropy nějak zapomněla dorazit.

Auto také dostane tmavý podklad předních světlometů a pozměněný tvar masky, která navazuje na světlomety a dostala delší ozdobnou chromovou lištu. Nový je také zadní nárazník a k dispozici budou nové designy kol. Jak můžete vidět, na první pohled poznatelné změny proběhnou i na palubní desce. Jestli se omlazení nějak dotkne i techniky, zatím není známo.

Michal Fokt
Diskuze (3)
Avatar - rokyta.p
29. 3. 2014 12:37
Re: Božínku a já se smál z Fiesty,
Topí, je mi líto, ale Toyota staví cca 3x lepší vozy než tvá grupa, dej paralen a svět bude zas hezkej ;-)
Avatar - 3_diamanty
28. 3. 2014 09:52
Re: Božínku a já se smál z Fiesty,
dizajnovy smer toyoty je aj pre mna zahadou [odkaz] [odkaz] kazdopadne yaris je uspesne auto a zrejme ani faceliftovana verzia na tom nebude inak

kedysi boli toyoty v eu za nudne auta... pamatame casy cariny corolly camry.... nuda nuda nuda... dnes je to presny opak.... lenze ziaden extrem nie je dobry to je pravda ... najst tu spravnu uroven vkusu atraktivity aby to nebolo nudne ale zase ani gycove nie je sranda.... v tomto je Schreyer frajer [odkaz] [odkaz] suhlas :yes:
Avatar - KANKUNEN
28. 3. 2014 09:30
Božínku a já se smál z Fiesty,
designér musel předtím dělat bagry a teď chlastá saké po kýblech. Toyoto poproste třeba pana Schreyera, ten z Kie udělal po stránce designu lídra mainstreamu.