Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tržní hodnota Tesly přesáhla 100 miliard USD, předčila VW

ČTK
Diskuze (348)

Tesla tak v tržní hodnotě předstihla německý automobilový koncern Volkswagen.

Před sebou již má pouze japonskou automobilku Toyota Motor, napsala agentura Bloomberg.

Cena akcií společnosti Tesla se v uplynulých třech měsících více než zdvojnásobila. Za jejich růstem stojí překvapivé dosažení zisku v loňském třetím čtvrtletí, zprávy o zvyšování výroby v nové čínské továrně a překvapivě příznivé údaje o odbytu v celém loňském roce.

Překonání tržní hodnoty 100 miliard dolarů mimo jiné přibližuje spoluzakladatele a generálního ředitele podniku Elona Muska k získání odměny v hodnotě kolem 346 milionů dolarů (téměř osm miliard Kč), upozornila agentura Reuters.

ČTK
Diskuze (348)

Doporučujeme

Avatar - Jerry.Gunman
29. 1. 2020 10:52
Re: Tesla vyroba bezkonkurencnich EV
Hele, Done, já chápu, že jsi pln silných emocí (jako koza větrů),
ale i tak by bylo záhodno dodržovat jistou... řekněme diskrétnost.

CO VŠECHNO, jak hluboko, kolikrát a za jakých podmínek spolu s Ha-Muňkou-sakra sdílíte, to je opravdu jen vaše soukromá věc a nejni třeba s ní chodit na veřejnost :-) :-) :-)

A nebo, jestli to byl ... ehm... jaxetomu řiká... hentý oný COMING OUT, tak to Ti ze srdce blahopřeji :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: Vlastně vám oběma :D

No nic, z moci úředně mi svěřené organizací MIB (https://www.csfd.cz/…-cernem/prehled/) Vás tímto prohlašuji za ... ehm... Dona a Muňku.

A až zase jednou někde bude takový ten průvod hrdosti, tož sa možete vzít za tlapky a jít ve speciální sekci pod práporem JSEM HRDÝ ELEKTROFIL hnedle v první řadě ;-) ;-) ;-)
Žehnám vám, děti - buďte spolu moc a moc šťastni :D :D :D
28. 1. 2020 19:21
Re: Tesla vyroba bezkonkurencnich EV
Evidentne v omylu neziju, wtf Jerry..
Nebo jsi psal o nekom jinym ve 13:01: "Donové Vítové"?

Sorry nechci te nejak urazet, ale jestli mne nejaky prispevek pripada, ze jeho autor je psychicky nemocny, tak je to ten, na ktery prave reaguji.

Narozdil od Hammuna se kterym sdilim vetsinu nazoru.

Taky bud zdrav
28. 1. 2020 13:31
Re: No konecne
Ano je to tak. Zvýhodňování tomu klidně můžeme říkat, ale je to fuk. Marginalita. V tom případě rozdíl ve spotřebních daní na CNG, LPG a elektřinu lítají biliony. Nevím proč to to pako co si furt hraje na študovanýho odmítá přijmout za fakt a neustále tady šermuje stovkama miliard, který si vycucal z prstu a řve, že je naprosto jasný, že spotřební daň na benzín a naftu musí být stejná.
28. 1. 2020 13:02
Re: No konecne
O ty 2 koruny vůbec nejde. Je to nějaké pochybné číslo a stát by při zvýšení spotřební daně na naftu stejně víc nevybral. O žádné zvýhodnování nejde a 12 mld je jen fantas. Spotřební daň na naftu je prostě jiná než na benzin. Na CNG je jeětě nižší a elektroauta nemají nic. Tak už to v životě chodí.
28. 1. 2020 08:33
Re: No konecne
Nezpochybňoval jsem rozdílnou výši spotřební daně. Jen jsem z těch 2 korun nedělal takovou vědu a nenazýval to jako někteří dementíci "dotací" :D Je prča jak ty ze 12 mld rozdílu ve výběru spotřební daně uděláš stamiliardový zvýhodňování :D :D Ale řešíš jen rozdíl benzín vs nafta. Už vůbec neřešíš LPG, CNG, elektřinu.