Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Dvojitý apex poslal skútr proti MPV

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Vyrazit si na motorce nebo skútru na známou silnici může být prima, když víme kde a jak si správně najet do zatáčky, ale na těch neznámých je to horší. Své o tom rozhodně ví jezdci v tomto videu.

Při jízdě po neznámé silnici plné zatáček číhá nebezpečí za každým rohem. Od obyčejných děr a písku na silnici musí nejen motorkáři počítat s nejrůznějšími překážkami včetně odstaveného automobilu. Je tedy více než vhodné volit nájezdovou rychlost s rozmyslem.

Někdy ovšem stačí k velkému maléru pouze chybný odhad zatáčky. Výsledkem pak může být neplánovaný výlet do protisměru. V tomto případě měl jezdec na skútru velkou smůlu a čelně vrazil do projíždějícího MPV.

Celé video pak lze brát jako varování a poučení, že není dobré jezdit příliš rychle na neznámé silnici. V případě skútrů pak lze ještě připomenout, že až na pár výjimek nejsou ideálním náčiním pro řezaní zatáček.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
26. 8. 2016 14:38
Re: Pokračování a další záběry ve zprávách
Podle mne fake, BMW M brzdici v zatackach?
Avatar - MGRR
26. 8. 2016 13:04
Pokračování a další záběry ve zprávách
1. [odkaz]

2. [odkaz]
26. 8. 2016 11:15
v limite
bolo vidiet, ze uz siel v limite, musel mat na tom nejake tvrde cinske gumy, ked mu uz v tomto naklone podsmykovali. Navyse skuter pod sebou podsekaval(naklanal sa na inu stranu, to je to najhorsie co moze robit pri klopeni zakrut.
Avatar - Uživatel_5340709
25. 8. 2016 17:43
Tu
skůtristovu levou nohu nechci ani vidět. :-(