Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík a ojetá Škoda Yeti. Hrozící malér prozradí lupa!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (65)

Nová epizoda bazarové rubriky Martina Vaculíka přináší podrobnější pohled na Škodu Yeti, ze které se stává zboží se zajímavou cenovkou.

Škodovky patří mezi oblíbené vozy Martina Vaculíka. V dnešní bazarové epizodě se však podíváme na jednu, kterou už coby novou nekoupíte. Je to první novodobé SUV značky, na které se po vlně všech kodiaqů a karoqů tak nějak pozapomnělo. Škoda Yeti!

Martin si v bazaru vyhlédl kousek z roku 2014, pod jehož kapotou je motor 1.2 TSI (77 kW) s nájezdem 83.000 kilometrů. Za takový vůz se solidní výbavou si dnes v „áčkách“ řeknou 319.999 Kč. Je to cena adekvátní? Na co si dát při výběru ojeté „yetiny“ pozor? A proč se vám bude hodit lupa? Všechno důležité se dozvíte v nejnovějším videu!

Jak už jistě dobře víte, Martin své videobazary od podlahy změnil. Namísto občasníku teď vydává novou obsáhlou epizodu každé pondělí, vždy na webu Auto.cz. Úvodní část videa je pokaždé k dispozici volně na našich stránkách i youtubovém kanálu. Plnou epizodu najdete v sekci Auto.cz PREMIUM+ níže. Dnešní má takřka hodinu! A protože je v sekci PREMIUM+, samozřejmě ji zhlédnete bez reklam.

Členství v Auto.cz PREMIUM+ si nyní můžete vyzkoušet za 1 Kč, posléze je cena 199 Kč měsíčně. Kromě bazarů Martina Vaculíka dostanete přístup k unikátnímu obsahu na 9 webech našeho vydavatelství, všechna videa bez reklam a rovněž přístup k elektronickým verzím novin a časopisů našeho vydavatelství. Veškeré důležité podrobnosti níže:

Aktuálně vydané bazary Martina Vaculíka

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (65)

Doporučujeme

13. 2. 2023 09:41
Re: Video
Dobrý den, video na konci textu se vám nepřehrává? Můžete mi prosím napsat specifikaci vašeho prohlížeče? Děkuji
13. 2. 2023 09:41
Re:
Dobrý den, video na konci textu se vám nepřehrává? Můžete mi prosím napsat specifikaci vašeho prohlížeče? Děkuji
12. 2. 2023 18:05
Video
Vôbec mi nenačíta video.
10. 2. 2023 14:13
Video nejde!!!
Proč to video pořád nejde přehrát??? Co tam máte za IT proboha??? :-( Premium mám zaplacené!
9. 2. 2023 19:14
Re: Premium+
ano, TED už tam je :yes: