Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík testuje budoucí ideál českého venkova. Ale našel i chyby

redakce AUTO.CZ
Diskuze (50)

Technický expert časopisu Svět motorů má slabost pro vozy značky Dacia. Není divu, že jeden takový považuje za budoucí dostupnou alternativu k drahým elektromobilům.

Nebudeme vás napínat, oním vozem je Dacia Jogger s pohonem na LPG, nový kombík z produkce rumunské automobilky. Technický specialista Martin Vaculík vám ve zhruba půlhodinovém videu auto dopodrobna představí. Dojde nejen na detailní technické okénko, ale i praktické rady a vychytávky.

Ptáte se, jaké Martin na velkém a cenově dostupném automobilu našel chyby? To už se dozvíte ve videu přiloženém výše. My jen dodáme, že se novou epizodou zaručeně pobavíte. O pestré hlášky oblíbeného videotvůrce totiž nebude ani tentokrát nouze. A pokud chcete být včas informováni o jeho další tvorbě, nezapomeňte sledovat náš instagramový účet @auto.cz.

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (50)
24. 8. 2022 23:41
Re: Bezklíčový přístup
Samozřejmě ať si každý vybere, co mu vyhovuje. Mi ovšem vadí odsouzení bezklíčové odemykání bez řádné znalosti systému. Mám ho u Sandera 3 a jsem maximálně spokojen. Během pár dnů jsem vyzkoušel několik možností nastavení, člověk má novou hračku, tak zkouší, co to umí. Pak jsem nastavil pouze odemykání při přiblížení a zamykám většinou tlačítkem na klice. A žádný problém, nechápu, co panu redaktorovi vadí. Prostě to pořádně nevyzkoušel - to je ta uspěchaná doba.
22. 7. 2022 15:12
Vydrž
Mě by spíše zajímalo kolik km tento motor zvladne než se vylagruje
21. 7. 2022 07:19
Doplnění
Mám Joggera extreme LPG a elektrickou parkovací brdu nemám je to paket za příplatek.
S handsfree kartou jsem naopak 100% spokojen, ale s kartou a bezkolíčkovým startovaní které je vždy dohromady, abych nastartoval musím sešlápnout spojku. Její sešlápnutí auto vyžaduje i hláškou na displeji, tak nevím jak to je když vás výrobce nutí šlapat na spojku ale pan Vaculík to stejně nedoporučuje.
Avatar - xxc
21. 7. 2022 06:11
Re: Bezklíčový přístup
Veď presne o tom píše, človek si nemusí kupovať drahú verziu a nastavovať, ale stačí lacnejšia bez nastavovania a buď slúžiť možno aj lepšie, pokiaľ vadí človeku odomykanie a zamykanie.
Avatar - rohYpnol
20. 7. 2022 14:44
Re: Super
Ty pořád nechápeš co píšu. Fabia 1 z pohledu toho, že to je NAPROSTO TUCTOVÉ AUTO PRO MASY jezdí skvěle Chápeš? Asi ne.