Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Motorkář se znovu narodil. Větší klika už neexistuje!

Martin Machala
Diskuze (7)
Jestli může někdo mluvit o opravdovém štěstí, pak je to motorkář z následujícího videa.

Asi každý jsme za volantem nebo řídítky zažili situace, kdy to bylo o fous. Nedávno jsem se takhle na poslední chvíli vyhýbal jedné paní, která mi na stopce nedala přednost… Kousek chyběl a naše dlouhodobá Honda CR-V mohla přijít o předek.

Proti situaci, kterou zažil neznámý motorkář na videu, to byl ale naprostý čajíček! Jeho museli chránit snad všichni svatí… Ostatně, podívejte se sami!

Martin Machala
Diskuze (7)
Avatar - Pixla
7. 6. 2016 18:25
Re: Zastavit? A proc?
>:D To je sice pravda, ale bezpečný odstup od toho protijedoucího auta sem udržel i za cenu potupného vyjetí ze silnice.
7. 6. 2016 18:01
Re: Zastavit? A proc?
Dobrý reflexy a brzdy! :-)
7. 6. 2016 18:00
Re: Zastavit? A proc?
On je sice idiot, ale vy nedodržujete bezpečný rozestup, jinak by se tam vešel :-)
Avatar - ludvajz
7. 6. 2016 17:13
vodečku chlastaj v rusku všichni
:-) a pak se nelze divit
Avatar - ericho33
7. 6. 2016 16:00
Re: Zastavit? A proc?
Motorkár mohol ostať v šoku a neuvedomiť si v okamžiku situáciu a preto nezastať. Som si ale istý, že keď na neho doľahla situácia, tak zastal a dlho rozdýchaval.
Mne tak na prechode spoza autobusu (ten stál na červenú do ľava) vybehli na červenú (na prechode) deti do cesty (ja som mal zelenú rovno). Flekoval som čo to dalo a jedno z detí mi doslova utekalo pred kapotou. Stihol som zastať, ale celý rád, že sa nikomu nič nestalo, pokračoval som hneď v ceste. O 3-5min som ale musel zastaviť a už som nemohol šoférovať. Za volant musela sadnúť manželka.
Hold, šok robí s človekom divy.