Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Oficiální upoutávka k filmu o Paulu Newmanovi

Jan Mička
Diskuze (8)
Filmů s automobilovou tematikou není nikdy dost. Již brzy se můžeme těšit na dokument o životě Paula Newmana - závodníka, herce a režiséra.

Zatímco mladší diváci jsou v posledních letech zlákáni filmy jako je Rychle a zběsile, Kurýr, Need for Speed, nebo francouzské Taxi, starší ročníky sledují něco mnohem, mnohem realističtějšího. Legendární snímky typu Bullitův případ, Le Mans, nebo Grand Prix již sice uvidíte spíše v netradičních časech na veřejnoprávních televizních kanálech, o to větší zábava a nostalgie se k vám však dostává.

Snímků, které pojednávají o reálných lidských příbězích na pozadí automobilových závodů je v současné změti smyšlených akčních slátanin jako šafránu, proto jsme rádi za každý film pro skutečné automobilové gurmány. Jedním z nich by se mohlo stát pojednání o životě Paula Newmana, který se kromě herectví a režie věnoval také závodění (podobně jako například Steve McQueen). Scénář mají na svědomí Nate Adams s Adamem Carollou a premiéra filmu je plánována na konec května letošního roku.

Jan Mička
Diskuze (8)
16. 4. 2015 22:30
Od Michaloviec.
Jeho poznám,mamu ma z východu. :-)
Veľký herec. :yes:
16. 4. 2015 12:51
Re: Srdcař
Myslím, že to se nedá srovnat, GTI měl úroveň, když chtěl.
16. 4. 2015 11:19
Re: Srdcař
Myslim, ze byl nahrazen dalsim haterem Flyboyedou >:D
16. 4. 2015 07:54
Re: Srdcař
Kde je mu vlastně konec?
16. 4. 2015 00:48
Idol
:yes: