Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Po dálnici D4 u Příbrami se proháněla formule. Zatoulaného závodníka teď hledá policie

redakce AUTO.CZ
Diskuze (29)

Tak tenhle stroj brzdou provozu v levém pruhu rozhodně nebude. Na dálnici D4 nedaleko Příbrami byl při jízdě zachycen formulový monopost, který už je v hledáčku policie.

Hodně kuriózní video se v posledních hodinách začalo šířit po sociálních sítích. Zachycuje monopost formule, který se za bílého dne proháněl za doprovodu Chevroletu Corvette po dálnici D4 nedaleko Dlouhé Lhoty. Policie už záznam prověřuje, zatím ale neví den ani čas, kdy k této události došlo.

„Dopravní inspektorát Příbram v současné době prověřuje porušení zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích, kterého se měl dopustit řidič závodního automobilu formule, který se s tímto vozidlem pohyboval po dálnici D4. Policejní orgán má k dispozici dva videozáznamy pořízené účastníky provozu, které průjezd formule zachycují,“ stojí v prohlášení citovaném na webu Pribram.cz.

Policie dále prosí svědky, případně samotné autory, aby se ozvali. Zatím totiž nevědí ani to, kdo přesně video natočil. Sami jsme zvědaví, jak tohle dopadne.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (29)

Doporučujeme

Avatar - Stejsn
13. 9. 2019 15:28
Re: Identifikovat, nalézt, zatknout a okamžitě ...
Copak blinkry, ale určitě NEMĚL ZNÁMKU! Smrtelně nebezpečné.
Avatar - Dinar
13. 9. 2019 07:34
Re: F1
Tak, mít tohle v garáži, nebyl bych proti. :-)
Je to starší Dallara F2, auto s jakými se teď jezdí GP2, resp. série Boss GP, a protože byly zrovna tento víkend závody Boss GP v Brně, tipuju, že někdo při té příležitosti vzal do ČR i starší auto pro nějakého českého kupce, zřejmě z Prahy. Ten si chtěl auto zkusit, a protože kolem Prahy není moc kde, ujeli kousek po dálnici. To auto do provozu nemůže, to je jasné každému, ale evidentně to bylo jen kousek a věděli co dělají, vette jej zezadu "kryla", ta hysterie policajtů a "rozhořčených občanů", je jen klasické pokrytectví přesně vystihující současnou dobu.
13. 9. 2019 05:11
Re: Byl to Carlos....
Kterého Carlose myslíš Babišland občane?
12. 9. 2019 22:37
Re: F1
To skor miso zdrha pred manzelkou a spitalom
Avatar - 3_diamanty
12. 9. 2019 20:44
uz o tom
bolo aj u nas vo vecernych spravach sranda :-[]