Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Překreslené parkoviště znamená odtah auta

David Bureš
Diskuze (2)
Odtah automobilu nebývá pro řidiče příjemným zážitkem. V Izraeli dokonce odtáhli vůz, který původně parkoval naprosto legálně.

Přiložené video z bezpečnostní kamery v Tel Avivu ukazuje, jak k celé situaci došlo. Automobil legálně stál na kraji ulice, když silničáři jeho parkovací místo překreslili na místo vyhrazené invalidům. Vůz tak náhle stál tam, kde neměl, přestože se za celou dobu z daného místa ani nehnul.

Nějaký čas po přemalování místa do ulice dorazila odtahová služba, která auto odtáhla. Důvodem bylo to, že na místě pro tělesně postižené stát nesmělo.

Příběh však má šťastný závěr. Podle izraelského The Jerusalem Post se majitelka odtaženého automobilu tímto videem bránila na místní policii. Ta její důkaz uznala a ženě pokutu za špatné parkování odpustila.

Samotné město doufá, že se politováníhodný incident nebude opakovat, na druhou stranu tvrdí, že tři dny před celou událostí byla v dané ulici vyvěšena cedule upozorňující na to, že se místo přemění na stání pro invalidy.

David Bureš
Diskuze (2)
Avatar - autista
7. 2. 2013 20:09
Re: proč tak složitě...
udělal bych to obráceně, odtáhl auto a pak nakresil parkovací místo, takto to bylo moc podivné, parkovací místo moc veliké.
7. 2. 2013 13:06
proč tak složitě...
Tedy tam si s tím dali práci, tady ti postaví za auto značku zákas zastavení a v klidu tě odtáhnou. Z Izraeli si s tím dají aspoň práci, aby to mělo úroveň.