Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Příjezd k nehodě a vyproštění zraněné řidičky očima hasiče. Stalo se na D1!

Jan Mička
Diskuze (3)
V pondělí dopoledne došlo na dálnici D1 ke střetu dvou kamionů a jednoho osobního vozu. Hasiči z Jihomoravského kraje natočili příjezd k nehodě i vyproštění zraněné řidičky.

K dopravní nehodě došlo v pondělí 8. srpna na 169. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu. K místu nehody u obce Domašov vyrazily čtyři jednotky hasičů, přičemž nejvážnějším stavu byla posádka osobního automobilu. Moc z něj nezbylo a jeho řidička zůstala zaklíněná uvnitř, hasiči tedy museli přistoupit k vyproštění za pomoci hydraulické techniky.

Jak můžete vidět v přiloženém videu, kamera na přilbě jednoho ze zasahujících řidičů natočila příjezd k nehodě a vyproštění zraněné řidičky. Hydraulickou technikou došlo k odstřižení sloupku B karoserie a hasiči tak měli volný přístup do kokpitu. Zraněn byl i spolucestující, který byl společně s řidičkou transportován vrtulníkem Letecké záchranné služby. Provoz na dálnici byl obnoven po sedmnácté hodině.

Jan Mička
Diskuze (3)
Avatar - rohYpnol
14. 8. 2016 17:22
Co za to dostanou
Hnusná práce, nápor na nervy, riskují vlastní zdraví... A co za to dostanou na výplatnici? Je fakt hnusné, jak si naše společnost cení lidí a profesí, které odvádí skutečnou a nepostradatelnou práci, díky které funguje celá společnost...
Avatar - speeder75
14. 8. 2016 00:04
Respekt
Tito lidé by měli být placeni zlatem. :yes: Tohle je pěkné video vzhledem k předchozímu článku, ve kterém někdo blokoval hasiče na křižovatce a zdržoval je od (možná) podobné práce.
Avatar - Ja Prvni 123
13. 8. 2016 22:45
Klobouk dolů...
:-(