Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Tohle je i na Rusko síla! Divoká honička po letištním terminálu!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (22)
Bruce Willis by záviděl, tohle je jak vystřižené z jeho akčních filmů - auto projíždí halami kazaňského letiště!

V Rusku se dějí věci, to je všeobecně známo. Tohle však je opravdu silná káva. Řidič auta prorazil dveře do letištní haly a začal se projíždět interiéry letiště. A nebyl to jen ledajaký ruský silniční pirát, za volantem Lady Samara seděl čtyřicetiletý bývalý příslušník speciálních policejních složek!

Během své projížďky stačil způsobit škodu zhruba za 2,5 milionu korun, nikomu však naštěstí neublížil. Policisté ho po prostorách kazaňského letiště pronásledovali po svých, takže se není co divit, že jim nakonec tenhle "geroj" upláchnul. Zadržen ale nakonec byl, ovšem už mimo terminál.

Nyní se již čtyřicetiletý bývalý policista může maximálně tak procházet po své cele a nejspíš tam zůstane docela dlouho. Kromě letištního průšvihu bude totiž obviněn z držení drog. V samaře se totiž našla nějaká ta travka... Že by vysvětlení jeho divoké jízdy?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (22)
Avatar - O5kar
24. 12. 2016 22:32
Re: Absurdistán
Chce to více specifikovat. Rusko je dnes svaz nezávislých států (federace). V článku je napsáno, že se to děje v Kazani. Kazaň leží v Tatarstánu. Tatarstán je součástí Ruské federace a složením obyvatel je to zvláštní republika.
Avatar - Zappa
24. 12. 2016 19:16
Re: Kodiaq
:yes:
24. 12. 2016 17:01
Absurdistán
Rusko je ,co se týče blbosti, skutečně země neomezených možností >:-[] >:-[] >:-[]
Avatar - _Karel_
24. 12. 2016 16:47
Re: Kodiaq
;-) sem se lekl, ok!
Avatar - maxi!
24. 12. 2016 16:28
Re: normalka....
Da, da!
eta tatarskaja devocka modelocka!!! :-!