Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Toyota ukázala opravu nabouraného novinářského Yarise GR. Už je zase jako nový!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (21)

Červený GR Yaris se v redakci zastavil počátkem letošního roku, krátce po našem týdenním testu se tříválcová raketka zapletla do dopravní nehody. Teď už zase dělá radost.

Hned na začátku roku jsme mohli poprvé vyzkoušet Toyotu GR Yaris. Takové malé automobilové zjevení s naštvaným tříválcem, manuálem, pohonem všech kol a rallyeovými geny. Krátce po naší zápůjčce se červený novinářský kousek připletl k dopravní nehodě. Řidič yarisu nedostal na křižovatce přednost a skončil se značně poškozenou přídí.

Naštěstí se ale auto povedlo zachránit. GR Yaris dostal důkladnou péči v autorizovaném servisu a nyní už zase dělá na silnicích radost. Z oprav tříválcové raketky Toyota dokonce připravila krátké video, které zachycuje průběh prací. Podívat se na něj můžete výše.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (21)

Doporučujeme

19. 5. 2021 20:44
Re: a kolik ?
Ale ty ako chytry petrolhead mas GAP a opravit to nechas a este ti zbude ;)
18. 5. 2021 16:28
Re: a kolik ?
To neni vzdy pravda.
Bude to 2 roky stary, oprava za 60% porizovaci ceny = konec. To uz ti pojistovna nezaplati opravu, dostanes prachy. A utikej pro novy - jo aha uz nejsou.
U bezneho auta je to fuk, ale u techto maloseriovek je to prusvih
18. 5. 2021 16:26
Re: a kolik ?
S praci urcite pulka noveho, klidne i 80%.
18. 5. 2021 14:53
Re: ideální případ vs realita
Tyhle opravy se dělají jen někde a servisy si to posílají mezi sebou, aspoň ty autorizované. Byli by samo proti sobě, neumí to a jakýkoli pokus by pro ně byl provar.
Avatar - lamal
18. 5. 2021 12:03
Re: Repair
Tak asi jo, ci sa pozink vyrovna nejakemu vosku tazko povedat, mozno ano. Moc doveru v taku opravu clovek nema, ale v praxi to mozno nijak nepoznat.