Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Výměna kola za jízdy? To musíte vidět

Michal Fokt
Diskuze (12)
Parta saúdských mladíků vyměňuje kola na Toyotě FJ Cruiser. Na tom by nebylo nic až tak zajímavého, kdyby je neměnili za jízdy!

Tohle snad ani nepotřebuje žádný další komentář, podívejte se, jak se dá vyměnit kolo na autě, aniž by bylo nutné zastavovat nebo dokonce heverovat. Ono se jim není co divit, Toyota FJ Criusrer není žádný drobek a dostat ji na zvedák by přece jen trošku sil stálo, tak proč si dělat násilí, že? Tahle partička jsou každopádně buď hodně zruční profesionální artisté nebo naprostí šílenci...

Michal Fokt
Diskuze (12)
15. 10. 2016 16:43
Re: prace
Hnací kolo ve vzduchu se podle tebe přestane otáčet ? To myslíš opravdu vážně ??

A jakou to vůbec má mít souvislost s autem na videu, které nemá nápravy zkřížené ? U něj se netočí obě kola na stejné straně a není to rezerva ! Tvůj příklad je stejně úplně k ničemu, nevysvětlil jsi nic a ani vysvětlit nemůžeš, protože absolutně nechápeš že sériové auto takhle nefunguje.
Avatar - Ondore
15. 10. 2016 12:34
Re: prace
Asi si stratil niť, mal som za to, že celý čas hovoríme o kolesách vo vzduchu, ktoré nemajú záber. Ale ak si mal na mysli rezervu, tak máš pravdu, tá sa tiež netočí. Prečo? To už Ti zostane naveky záhadou.
14. 10. 2016 18:44
Re: prace
Zapomněl jsi upřesnit která kola se v té chvíli přestanou otáčet a proč
Avatar - Ondore
14. 10. 2016 14:38
Re: prace
Land Cruiser 70 - tam je všetko poctivé mechanické, takže fake je pravdepodobné. V nových autách je to o inom, elektronika pozná, že je koleso bez záberu a tak prenesie točivý moment na koleso, ktoré to potrebuje.
Avatar - Ondore
14. 10. 2016 14:35
Re: prace
Tá situácia sa volá kríženie náprav, v podstate prechádzaš nerovnosť po uhlopriečke a v určitom bode zostanú dve protiľahlé kolesá vo vzduchu. S trochou námahy nájdeš plno videí na youtube, alebo daj vedieť kedy máš čas a môžeš to prísť omrknúť na vlastné oči.