Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

TEST Video z Goodwoodu: Poprvé za volantem Octavie RS

redakce AUTO.CZ
Diskuze (59)
Jaké jsou dojmy po usednutí za volant nové Octavie RS? Podívejte se na první test motoru 2.0 TDI/135 kW.

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (59)
Avatar - white label
16. 7. 2013 18:00
Re: Video z Goodwoodu
Jasně, aby se náhodou O3RS neprodávala lépe, než G7 GTI /GTD, dostala O3 RS stejně výkonné motory. V tom vedení koncernu jsou ale nepřejícné "svině", co? :*) >:D

220PS(/350Nm) je málo proč? Protože Fo3ST má 250PS?
Víš, že Golf7 GTI Perf. je i s deficitem -20PS měřitelně rychlejší, než zmíněným Fo3ST?
Výkon v číslech/na papíře není všechno, zrovna jako majitel jedničkového FoST bys o tom něco mohl vědět. Zrovna nedostatek výkonu je to poslední, co bych benzínové O3RS vytýkal.
Avatar - twistedTSD
16. 7. 2013 15:44
Re: onania
Sbohem a šáteček, stýskat se mi nebude.
Avatar - Shr3k
14. 7. 2013 17:38
Re: KRÁSA RS
Včera jsem si pořádně prolezl OIII kombík, protože jsem uvažoval o RS s TDI a DSG (pod dojmem příznivých cen a že bych ji mohl mít za nákup+bonus za demo). Po usednutí za volant a přeměření všech důležitých parametrů pro 193 cm vysokou postavu a po nahlédnutí do nezvykle hlubokého, ale úzkého kufru se této myšlenky vzdávám a vracím se pokorně k výměně aktuální 135kW M6 GH za 129kW GJ s automatem. Delší rozvor tomu fakt chybí, interiér úzký, zadní sedačka zaražená mezi podběh tak, že na každé straně musí být 15 cm plastového krytu plechového podběhu no a ten papírově velký, ale zatraceně úzký kufr mě dostal.
Avatar - Bajumba
14. 7. 2013 14:56
Re: Video z Goodwoodu
Ja ale na nikoho nemachruju, to je ten rozdil, pouze jsme regulerne porovnavali auta na jednom 5,5km useku u nas ve Stredohori, sama zatacka a z kopce do kopce a pak porovanavali casy, takze to bylo pro zabavu a ne pro moje vetsi ego, byla to regulerni vyzva kamaradu :-)
Osobne jezdim do 100km/h a co predjizdim jsou kamiony, nejsem z tech co vidi nejaky jiny sportovni auto a hned se mu lepim na paty, od toho tu mame nase tunningare z Decent Teamu, a to jsou pane pitomci...jestli me predjede cokoliv neresim a muze si na me delat opicky jak chce.
14. 7. 2013 14:39
Re: Video z Goodwoodu
Tak to jo. Já jen nevěděl, že důležitou částí "motoristického života" je naštvat řadu okolních řidičů ve výkonnějších autech a dát jim najevo, že nejsem tak zamindrákovaný jak to vypadá, popř. jim dát najevo převahu. Já jezdím pro radost, ne proto, abych dával na frak ostatním a honil si ego. Ostatní řidiče prostě objektivně respektuju. Tečka.