Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videotesty: Když se to hned napoprvé nepovede

redakce AUTO.CZ
Diskuze (12)
Na závěr roku jsme pro vás připravili sestřih některých nepovedených záběrů, které vznikly při natáčení redakčních video testů...

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (12)
2. 1. 2014 09:15
proč chybu
Proč chybu. Určitě autosalon má kvalitnější videa ale to neznamená že pokud něco není učesaný a vyumělkovaný tak že to je špatný. Např. server mobilmania má podobné, možná ještě amatérštější reportáže, mluvené jako u pivka a videa mi přijdou v pohodě. Věřím to těm klukům víc než kdyby to byl týpek v kravatě, u kterého si nebudu jist jestli to co říká si i doopravdy myslí.
2. 1. 2014 01:52
Re: Kde udělali soudruzi chybu?
Nejčtenější motoristický web by snad měl mít finanční možnosti na kvalitní videa!
Avatar - rohYpnol
2. 1. 2014 00:00
Kde udělali soudruzi chybu?
Kde jsem ji udělal já tuším - podíval jsem se na tento sestřih za střízliva >:D >:-[]

Nikdo není bohem a důležitý je především výsledek, ale videa zde jsou stále víc utrpením než čímkoliv jiným...

Bohužel z těchto sestřihů se zdá jediné - výsledek je slepenina z těch omylů, kdy se to povedlo... Něco jiného je, když se při normální řeči přeřeknu nebo když mi dělá problém nějaká kombinace. Ale tady v těchto ukázkách?

Jedno přísloví praví - drž se ševče svého kopyta. A to by pro autory zde mělo platit dvojnásob. Když to neumím, tak před kameru prostě nelezu. Nebo se to nejdřív naučím...

Upřímně - kdyby takovíto řemeslníci točili autosalon, nikdy by nic nenatočili. Obrovský respekt před nimi. Naopak - vy z auto.cz, vám bych dobromyslně poradil, vraťte se do novinářkých jeslí a dožeňte to :-!

(Pokud to čtete, věřte, že já bych před kamerou nevypadal o nic líp, ba zřejmě naopak. Ale právě proto před tu kameru nelezu...)
1. 1. 2014 13:40
Re: mam rad taketo videa
:yes:
1. 1. 2014 11:17
Re: KU-RVA HOŠI GUTEN-AUTO-TAG.CZ
ty pises furt stejny pi*coviny vosle