Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Co je to dieselgate? VW má za sebou nejlepší říjen ve své historii

redakce AUTO.CZ
Diskuze (11)
Odbyt hlavní značky VW z německého automobilového koncernu Volkswagen v říjnu meziročně vzrostl o 7,7 procenta na 550.900 vozů. To představuje nejlepší říjnový výsledek v historii značky, oznámila firma.

"Pro Volkswagen to byl nejúspěšnější říjen všech dob," uvedl člen představenstva značky VW zodpovědný za prodej a marketing Jürgen Stackmann. V období od ledna do října odbyt značky VW vzrostl o více než tři procenta a překonal hranici pěti milionů vozů.

K říjnovému nárůstu velkou měrou přispěla Čína, kde se odbyt značky VW zvýšil asi o devět procent. V USA vzrostl o téměř 12 procent a v Brazílii o téměř 74 procent.

V Evropě značka v říjnu zaznamenala pokles, a to o téměř jedno procento. Tříprocentní propad odbytu v západní Evropě totiž převážil nad skoro dvanáctiprocentním nárůstem ve střední a východní Evropě.

Skupina Volkswagen zatím nezveřejnila údaje o souhrnném prodeji všech koncernových značek.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (11)
Avatar - flyboyeda
11. 11. 2017 13:31
Re: Dieselgate je snaha Tesly pošpinit německé automobilky
ano toto je prohlášení hloupé tupé ovce , lidi dobře se na ní podívejte tohle je typický příklad člana stáda

Chytří lidé vědí, že je to celé podvod
11. 11. 2017 10:39
Re: Dieselgate je snaha Tesly pošpinit německé automobilky
Vidíš, to je ten paradox. Doba ide stále dopredu, a ty si napriek tomu stále rovnaký blb. :-!
Avatar - JDM
10. 11. 2017 17:13
Říjen
Tak to vypadá na vítězný říjen.
Avatar - flyboyeda
10. 11. 2017 15:01
Dieselgate je snaha Tesly pošpinit německé automobilky
Tesla je nekvalitní šunt na baterky, škaredý, neekologický , lacino a rychle vyrobený, s malým dojezdem, s příšerně dlouho dobou nabíjení, extrémně těžký cca 3 tuny, malá nebo spíš žádná servisní síť , pokud se v ČR porouchá tak se v ČR neopraví ale musí se zavézt do Tramtárie, tam ztráví nějaký čas a zas z Tramtárie dovézt zpět na své náklady, prostě tohle auto nedává smysl , jenom ti co dostaly zaplaceno tvrdí opak: Média, politici, neziskovky, a tupé Ovce berou Teslu jako symbol pokroku, Elektromobil je tu přes 100 a více let a k žádne radikálně změně nedošlo, jenom Marketing se zlepšil, to je heslo téhle doby je jedno jaké šunty vyrobíme on se stím Marketing nějak popere
Avatar - white label
10. 11. 2017 14:16
Re: Hustě fostek!!!
Číman, nebo Číňan? ;-)