XTUNING – schválený chiptuning Ministerstvem dopravy ČR

Prezentace klienta
Společnost Xtuning se stala držitelem licence pro hromadnou úpravu motorových vozidel

1. Máme schváleno, obdrželi jsme licenci

Společnost Xtuning se stala držitelem licence pro hromadnou úpravu motorových vozidel v souladu se zákonem č. 56/2001 Sb. o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích.

Úspěšně jsme absolvovali předepsané procesy u společnosti TÜV SÜD a naše úpravy jsou oficiálně schválené Ministerstvem dopravy ČR.

video video

2. Co to znamená pro naše zákazníky a zájemce o chiptuning

Zákazníci získávají jistotu, že softwarové úpravy provedené naší společností jsou provedeny v souladu se zákonem. Díky licenci jsme oprávněni provést zápis i do velkého TP a našim zákazníkům tak nehrozí žádné pokuty nebo postihy za nelegální chiptuning. Úpravu zaevidujeme do systému CIS-STK. Při Vaší návštěvě STK bude z evidence jasné, že automobil byl upraven dle zákona a kontrolu na STK a Emisích bez problémů absolvujete.

Ovšem pozor na společnosti, které neprošly procesem homologací a nemají licenci, SW úprava od takovýchto společností není legální a upravený vůz nesplňuje podmínky pro provoz na pozemních komunikacích.

3. Nezdražujeme - nabízíme kvalitní služby a záruky

Ačkoli celý proces homologací nebyl zadarmo, tak naše společnost nepromítla kompenzaci těchto financí například zpoplatněným zápisem do TP. Jako první nezdražujeme a ani nezdražíme.

Nabídku upravovaných vozů a ceny najdete v našem katalogu.

Další služby a záruky

  • Jako jediní nabízíme pojištění továrních záruk (určeno pro vozy v tovární záruce)
  • Zdarma měření výkonu na válcové zkušebně 4WD
  • Zdarma doživotní záruku na vrácení SW úpravy do originálu
  • Zdarma diagnostika vozu před SW úpravou

video video

4. Tradice, reference, důvěryhodnost

Jak je to nyní? Co se u nás změnilo za více jak rok,co jsme přišli s oficiálními homologovanými úpravami softwaru? Samozřejmě váš zájem! Oficiální zápis do technického průkazu, nám ukázal správnost tohoto rozhodnutí. Služba homologovaného chiptuningu, naší vlastní výkonové zkušebny a variace různých produktů láká čím dál více klientů ze všech koutů naší země. I Díky tomu jsme letos na jaře mohli přidat další produkt pro motoristy - čistění DPF - vhodné jak pro vozy osobní, tak nákladní a zemědělskou techniku. Nemusíte se bát, připravujeme další novinky, které na sebe nenechají dlouho čekat!

Dopřejte si chiptuning bez rizika v Xtuningu, kontaktujte naše obchodní zástupce.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly