Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zetor zve na oslavy 70. výročí

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Oslavy významného jubilea traktorů Zetor zahajují v květnu akce pro veřejnost, zákazníky, obchodní partnery i zaměstnance.

Společnost Zetor Tractors připravila soubor několika akcí a událostí, které odstartují v květnu a budou probíhat až do podzimu letošního roku. Hlavní oslavy proběhnou v Brně v České republice a jednotlivé akce se plánují i v dalších státech, v nichž značka působí.

Oslavy má zahájit akce Zetor Tractor Show pro zvané české i slovenské zákazníky a obchodní partnery, jejíž první zastávka proběhne 19. května 2016 v Brně. Celodenní program pro zaměstnance a veřejnost se pak uskuteční 21. května 2016.

Návštěvníci se během akce budou moci svézt v traktorech, pobavit se v rámci doprovodného programu i navštívit Zetor Gallery, která bude po 18.00 hodině součástí Brněnské muzejní noci.

Margaréta Víghová, ředitelka Úseku korporátní komunikace, uvedla, že vedle dobových traktorů budou k vidění nové moderní stroje, zastupující současnou produkci značky a pohled do blízké budoucnosti umožní designový koncept Zetor by Pininfarina.

Do oslav 70. výročí traktorů značky Zetor se následně zapojí i zahraniční partneři. V sousedním Německu budou souviset s otevřením pobočky německé afilace a zákazníci jsou zde zváni na Zetor Tractor Show.

V Polsku bude při příležitosti významného jubilea v srpnu otevřeno nové sídlo a showroom. Další akce a zastávky v rámci Zetor Tractor Show se budou konat v Litvě a v Maďarsku.

Narozeninový program v rámci veletrhů připravuje Velká Británie a Francie. Ve státech Beneluxu budou oslavy směřovány na obchodní partnery a rozvoj dealerské sítě v této oblasti. Skandinávie připravuje kulturně společenský program, jako je například spanilá jízda traktorů Zetor s cílem dosáhnout polárního kruhu.

U příležitosti oslav 70. výročí své existence přichystal brněnský výrobce traktorů Zetor speciální logo, prezentaci k historie značky na webu zetor70.cz, kde probíhá i online soutěž o hodnotné ceny.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)