Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
co to je za BMW na tom druhym obrázku?? to asi neni nic seriovýho co?? Diky za odpověď!!!
krasavci : Merc SLR,DeLoeran,Merc Gullwing,Lambo
kýče : vše ostatní napadené neléčitelnou chorobou zvanou przing 😒
kýče : vše ostatní napadené neléčitelnou chorobou zvanou przing 😒
Pokud jde o ten "przing", tak musim rict, ze tam bylo jedno Bmw 5 rady (e34) s prednimi svetlomety a prednim naraznikem z M5 (e39) v nadherne "sedo-zelene/khaki??" barve (nevim jak tu barvu definovat, jsem chlap a odstiny nerozeznam), krome toho chromovana limcova kola, a radne priplacnute k zemi... hodne povedeny styling/facelifting 😉 (akorat ty lambo doors mi ke 4dverovemu sedanu nejdou). Jo a pokud jde o krasavce, tak jsi zapomnel Spyker C8, pro mne jednoznacne numero uno z tech novych aut.
to se mi jenom zda, nebo je ta 3. fotka Octavka 1. generace...???
jj zdá sa ti dobre 😊 je to Octavka
hodne povedenej kousek..... dovolil bych si rict ze je to jeden z nejpovedenejsich tuningu znacky skoda... ale precejenom mam na prvnim miste Skodu R... fakt k nepoznani.... pro zajemce mam foto... dyztak dejte vedet na FilipVorlicek@seznam.cz..... btw: byla loni na vystavisti v Letnanech...
Taky jsem byl v Lipsku a zajímalo by mě,kolik kdo dostal z e Škody Octavia RS? já jsem jel 250km/h a to v pěti lidech. Jel někdo víc?
Ty starý káry sou fakt paráda, jako je ten 300 SL Gullwing, nebo ten DeLorean je fakt pecka, některý zase vypadali jako z historie budoucnosti (to starší BMW a ten oranžovej Mercedes-Benz) a to Clio v tuningu je taky moc hustý, ale s tou octavií to zabili... takovej hnus... Móda křídel (dveří) vzhůru už postupně opadá a začíná to být už docela okoukaným trendem...
tak jsem tam byl, vsechno sem videl. Na spoustu veci si sahl a do spousty veci si sedl. Doporucuji jakozto perfektni doplnění osobního nazoru na jakékoliv auto, protoze dokud jsem v M-B S nesedel, stale jsem tajne doufal, ze je ten vnitrek treba fajn. Ne není, je to jasny hnus. :no: el. ovladani 5dveří u M5 touring ma zvuk jako náš vysavač.... zkratka osobni zkusenosti, ktere z obrazku nikdy nezjistíte
Velice pěkný stánek tam měla Audi (A5, S5, maketa R10, staré Auto Union z 30. let?), dále Subaru apod. Doopravdy doporučuji podniknout výlet do Lipska :yes: