Novinky
0
Proč myslíš? Rád bych znal aspoň jednu věc , kde je H2 lepší
Přejít do diskuze
To je, ale Hummer H2 je v terénu mnohem lepší.
Hummer H2 je ( mimo polovojenské H1 ) nejlepší a nejschopnější ofroad všech dob.
Hummer H2 je ( mimo polovojenské H1 ) nejlepší a nejschopnější ofroad všech dob.
Tak to je zajímavé, takový pokles výkonu bych fakt nečekal... (protože hustota vzduchu v této výšce je cca 50😖
s tou TATROU tak docela preavdu nemas, vsechny trucky, co jezdi na dakaru musi vychazet ze seriove produkce. takze tech uprav tam az zase tolik neni. proto uz tatra nedosahuje takovych vysledku jako drive-duvod je jednoduchy-drive se dakaru ucastnily tatry, ktere mely motor umisteny uprostred, z toho plynulo perfektni rozlozeni hnotnosti. jenomze jejich produkce klesla natolik (pouzivaly se predevsim jako hasicske specialy), ze se vyrodené mnozstvi neveslo do ninimalni kvoty vyrobenych kusu, ktera je stanovena pravidly. dnes se proto zavodu ucastni tatry s motorem umistenym nad predni napravou a tim ztratily hlavni vyhodu..
Vcera sa mi podarilo najst Touareg magazin kde je spominany tento rekord a pisu tu ze vo vyske nad 5000 m motor poskytuje len asi 25 % vykonu.
Troubo, stačí si přečíst ty stránky: "The Touareg "E😜edition" is a mere standard model and has not been modified for the e😜edition. It is equipped with a 241 metric HP, 3.2 Litre, V6 direct injection engine."
cital som ze FSI motory maju vo vyskach nad 2000 mnm citelnu stratu vykonu, u naftaku by mala byt zmena asi minimalna
jj ... wrangler za moc nestojí 😄 😄 jsem viděl jak loni na aro show novej wrangler rubicon neprojel to co starej gazik 69 😉
Porovnavat jablka s pomarancmi. Jeep Wrangler je OFF Road, Land Rover je luxusne SUV, taktiez tieto vozidla nie su v rovnakej cenovej kategorii.
Jeep Wrangler $18,000 - $26,0000
Land Rover LR3 $41,000 - $49,000
Jeep Wrangler $18,000 - $26,0000
Land Rover LR3 $41,000 - $49,000
koukal jsem na novej wrangler a musím říct že jsem čekal o víc ... zas na mě působil nevim tak nějak jako odflinknutě ... nemyslím měkčené plasty ale třeba zvuk při dovírání dvěří jako u staré škodovky, atp ... nevim no ... ;-\ .. při porovnání s novými land rovery ...
cítaj aj specifikáciu. To s čím tam vyšli sa normálne kúpiť asi nedá. To ako že Loprajsova (sorry neviem jak sa píše ) Tatra čo jazdí Dakar ( jazdila) je tiež bežná sériovka? Skús to z bežným ty silnička >😁
8848 je výška Everestu, do 6646 dojede auto, tedy terénní auto, přesněji JEEP. To je rozdíl víc než 900 metrů proti Rusům před osmi lety, jak si můžeme v článku přečíst. Další vítězství člověka a techniky, ty dva Jeepy se vyškrábaly tam, kam nevede jediná cesta. Přitom až na navijáky nejeví žádné známky speciálních úprav. Takže BRAVO JEEP :yes: BRAVO WRANGLER :yes: BRAVO PANE JESCHKE :yes: :yes: :yes:
😄 Ked uz je v clanku rozpisana historia tak bud je tam vsetko alebo nic. Inac by to mohlo vyzerat ako odflaknuty amatersky clanocek a to predpokladam ze redakcia auto.cz nechce. Tym ze budeme my citatelia redakciu uopozornovat na drobne chybicky tak ich budeme nutit robit stale kvalitnejsie clanky. 😉
Mělo by to hlubší význam při podrobném výzkumu, jak probíhalo lámání rekordů v průběhu času. To ale nebyl smysl tohoto článku. Koneckonců rekord je vždy jen jeden, tak se s tím smiř 😉
Aha takze napr. ked v roku 2006 bol 3 x zabehnuty sv. rekord na 100 m tak to netreba uvadzat v statistikach ? 😉 A kolko vyskovych sv. rekordov bolo za poslednych povedzme 10 rokov ? Nemyslim ze ich bude viac ako 5. Na sopky sa totizto autom nejazdi kazdy vikend. 😉
Zrovna jsem dumal nad tím kdy to bylo a už je to vzpomenuté. Bravo Touareg (vždyť je to pánové provokatéři trapná silnička že?)
Ale teď to rekord je 😉 Kdyby byly zmíněný všechny výškový rekordy tak obrosteme pavučinama, než to dočteme. Navíc je celkem pochopitelný, že touareg zmíněnej nebyl, protože v roce, ve kterým se nahoru dostal byl někdo lepší.
Nestoji to za rec spomenut v historii svet. rekordov aj ten od Touaregu ? To je co za myslenie. 😲 :no: To sa potom nemusi spomenut ani tento pretoze co ak ho o dva dni niekto prekona.