Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Artega GT: nová šelmička na scéně

12 komentářů

Asi takhle bych si predstavoval krasny auto, souhlasim, ze by to moh bejt dalsi model Porsche. Uplne mi tam ale nesedi predni naraznik...
Mam tu este jednu lahodku... www.auto.sk/clanok6525.htm
FUJ!!!!
Prave ze 911 je tak nadherna klasika, ze ji zmeny skodej. Nejsem proti tomu, aby Porsche stavelo i jina auta, ale uz by to nebyla 911 a jen by to tomu nazvu uskodilo...
Vypada opravdu zajimave..coz oto ze neco pripomin(ktere nove auto ne?)..kazdopadne to bude pekny zihadlo s temi rozmery a 300koniky na zadku😊 cena tez zajimava..ne ze bych na to mel😞
Pekelná Micinka
Koukám na to. No mě to přijde malý jako Lotus. Každopádně se mi to z boku už tolik nelíbí. Je to moc natlačený, pár čísel uprostřed a pár na zadku navíc by to vyřešilo.
to uz hej >😁
Takze bol to len prvy dojem, to auto vyzera z profilu inak ako Ferrari F430. Fotky su na www.auto-motor-und-sport.de, presnu adresu nemozem vlozit, kedze nie som registrovany.
Pekelná Micinka
Vypadá pěkně! Takhle bych si představoval příští Cayman.
Chcelo by to viac fotiek. 😄 Inak suhlasim s tym, ze je to vlastne F430 so svetlami z Porsche, ale napriek tomu peknucke.
pokud se da z jedne fotky soudit,je to designova ukazka,kam by se mohlo Porsche posuovat s modelem 911....911 je krasne auto,ale vecne jen s zmenami prednich svetlometu zit nemuzou...takhle bych si predstavoval evoluci 911...
ManInBlack
Mně se zdá, že spojili předek z Carrery GT a zadek z Ferrari F430. Chtělo by to větší fotky, který by mi to třeba vyvrátili, ale z tý malý se mi to tak zdá.