Novinky
0
Kto si ho dovolí kúpiť? Zazobanci
Přejít do diskuze
Kia sa mi zacina velmi pacit, aj obyc Ceed sa mi velmi paci, uz len mat na to prasulky 😄
Drzim palce nech Kia znici konkurenciu :yes:
Drzim palce nech Kia znici konkurenciu :yes:
Každý kto miluje auta musí povedať , že je to nádherné auto bez ohladu kto je výrobca. :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Páči sa mi ako Hyundai-Kia valcuje Europu a pritom je Europa silna konkurencia! Drzim palce, nech vytrú zrak všetkým Europskym koncernom. GO KOREA GO!!!!
no myslim ze na slovensku sa zacnu konecne vyrabat sexi auticka.....konkurencia sa zacina triast kvalita za dobru cenu.....super cabrio..!!
No tohle auto moc "korejske" neni, od navrhu do vyroby 😉 Pujdu se na to kouknout. Posledne jsem by takhle nadseny z Hodny Civic (dokud jsem do toho nesedl - zlomeny nehet od kliky dveri a pak rana do hlavy pri nastupovani = konec nadeji pro prasne auto)
Myslím,že konkurence se z toho auta nepo...Trošku více pragmatismu a méně ....teď jsem chtěl napsat národovství, ale když ono je to vlastně korejské...aby se tu pak nepředělávaly plastiky očí na "made in Soul styl" >😁 Co se ušetří za auto,to se vrazí plastickému doktorovi.GTI s jeho VW Apoštolem je už docela břídil a amatér,vidím... :no:
Myslím, že to bude naprosto nejlepší z toho,co světový trh nabízí,takže cena je jenom třešnička na dortu :-!
Je to možné ? Poprvé u korejské značky ani jeden palec dolů ? Tak to se musím přidat 😄 :yes: Ne, vážně, toto se jim opravdu povedlo, má to říz, je to sexy a v bílé opravdu nádhera :yes:
ako poznám myslenie Kie dostane Ceed kabrio klasickú optiku svetiel,klasicke plasty 17ky kola a klasika motori,príde aj silnejší podľa mňa...inak dizaj cool a plátenna strecha tiež super nie každý chce CCčko
Vyzera ako koncept PRO CEE´D a asi aj interier bude rovnaky s konceptom. Ale inak sa mi paci velmi :yes:
Podle těch dvou fotek vypadá fakt dobře :yes: Bílá barva, plátěná střecha... nemá chybu :yes: :yes: :yes:
Pánové, je jasné že do případné série ubyde krásných plastů a luxusních kol, ale i tak nemůžu jinak, než pochválit Ceed Coupe Cabrio :yes: CCC :yes: a navrch v bílé :yes:
Už sem psal, že by mohla být za cenu 207cc. Souhlasím s těma co obhajujou plátěnou střechu! Podívejte se na Audi A4, to je prostě klasika a je nádherná! Úplně nejlepší by byla plátěná a ještě ručně ovládaná jako v MX5! Asi by byl problém, protože střecha je větší než v Mazdě, ale klasiku by to podtrhlo!!! Podle mě se Kia vejde do 600tis. Kč, teď záleží kolik bude stát dvoulitrový benzín ať to taky trochu jede. Chudáky co by rádi diesel pod kapotu otevřeného auta upřimně lituju! Myslím, že tohle auto bude trefa do černého a prodeje budou v desítkách kusů. Kia má dobře našlápnuto, podobu s jinýma nehledejte. I já bych vážně uvažoval o koupi tohoto auta, přece nedám milion za otevřený focus nebo eos a francouzi skřípou i když stojí, kvalita není a Kia na tom bude rozhodně líp! Korejce jednoznačně podporuju!!!
bohvie aka bude (ak bude) seriova podoba, ked bude takato s plechovou strechou a za cenu cca 750,- skk, bude to parada :yes:
Tak by měli ve VW a Peugeotu vyprodat zásoby Eosů a CCcéček dokud je o ně za ty prachy zájem. KIA :yes:
stou strechou mas pravdu ... ale toto auto takto v serii vyzerat nebude .. videl som aj coupe .. teda pratotp ... vyzeral ako toto len mal strechu .. ale v serii to vyzera uplne inak ;-\
LATKOVA JE LEPSIE .. KED KABRIO TAK KABRIO .. SAMOZREJME LEpsie sa predava plechova ale mna to niak nebere
tak pokud by takhle vypadala v sérii a cena by se pohybovala něco kolem 600 000,-Kč tak bych o ní vážně uvažoval
Ano je to pravda v dnesnej dobe su CC cool. Ano vyzeraju dobre a su aj praktickejsie a zadny zavistlivy spoluobcan Vam neprereze strechu ale..... Ano ma to tu ale. Tou plechovou strechou straca auto na care ta platena strecha dodava autu ten sexepil. Ale su tu aj ine vyhody, jednou z nich je menasia hmotnost ci sa zlepsia aj jazdne vlasnosti, za druhe absencia toho skaredeho neforemneho zadku, ktore nosia vsetky CC na zadku(no su tu vynimky SL,SLk, Tigra, aj nova 207 cc ale to su auta iba pre dvoch)a v neposlednom cene cena ano toto by mohla byt hlavna zbran tohto auta vyzera uzasne a s rozumnou cenou byt sa z toho mohol stat predajny slager, pravdaze v ramci typu aut a urcite by aj zvihol image tejto znacky a tak davam Kii :yes: a dufam ze taketo auto budeme us coskoro vydat na nasich cestach :-!
Ty si z dakeho lecneho kraja do pol milionu a este by si chcel aj plechovu strechu Kia neni cinsky vyrobca nekvalitnych aut musis si vybrat bud ti staci platena ale musis siahnut hlbsie do vrecka 😉
Peter Schreyer napřed vybalil v Detroitu z barevných dýmů na Američany Kue... a teď posílá svou úvodní navštívenku Evropě. No to tedy udělal radost sobě a všem nám věčným kočkomilům. >😁 :yes:
Minuly tyden sem prolezal dukladne Ceed a ted tohle, fakt pekny, ikdyz design asi trochu zmirni pokud pujde do serie, ale kdyby to stalo do pul milionu bylo by to presne to co hledem, jenom doufam ze s tou platenou strechou to nemysli vazne - to by u nas nemelo moc smysl, ale s "plechovou" by to byla bomba.
Myslim, ze uz samotny fakt, ze by nieco taketo vyrabali by urcite zdvihol vnimanie znacky... :yes: :yes: :yes:
Vypadá fakt dobře! Myslím, že by mohla být za cenu Peugeotu207 cc a rozhodně pojede líp než francouzi. Doufám, že do toho Kia půjde!!! Konečně kabrio, které nebude stát miliardy a mohlo by dobře jezdit. Korejci jedou jako pily!!! Jen tak dále!
Peter Schreyer bol pred VW asi tak 25 rokov u Audi a robil aj design TT :-! To pisem hlavne pre tych, ktorym by opat korejsky design nieco pripominal >😁