Novinky
0
tak toto auto kdybych jednou vlastnil tak bych byl maximalne spokojen.Gallardo se m3 nemuze vyrovnat vybornej kockolap a bourak.
Přejít do diskuze
tady už hardtop nehrozí, je to CC a to si koupí rozhodně víc lidí než klasický cabrio s plátěnou (kromě skalních), kdyby cabrio taky bych přemýšlel jedině o CC, už kvůli praktičnosti a využitelnosti po celý rok a bez obav ho nechat zaparkovaný přes noc před barákem a strachovat se,kdo si bude chtít vyzkoušt kolik toho taková střecha vydrží. A M3 v sedanu je klasika, dělala se dřív tak nevím proč by se neměla dělat teď, i když přeskočila generaci.
prohlížel jsem sin fotky a narazil na 4dvéřovou M3(světle modrá,focená zezadu)to si snad dělaj srandu ne???
vies co ... ja si nemyslim ze aj u nas je to take zufale .. ja som mal FREELANDER ... a mal som na nom ad jari do jesene platenu strechu vzadu ... nikto sa jej ani nedotkol ... uz nieje rok 1993 podlamna je asi jedno ci ti niekto poskrabe cely lak alebo rozreze strechu ci porozbija okna ... ked je nekto prasa tak ti to auto poskodi ci so strechou ci bez ;-\
ono vecsina zakaznikov preferuje tieto serepeticky .. bohuzial ... ale BMW chce v dalsich generaciach aut radikalne znizit vahu pouzitim kompozitov .. nielen na karoserii ale aj v samotnej konstrukcii ... dokazom toho je ta zvlastna studia coupe na baze Z4 ... ma tu istu techniku a vybavu ako stavajuce z4 coupe .. ale ma tusim o 340 kg mensiu vahu ... a to je setsakra rozdiel .. no nechajme sa prekvapit
Docela by mě zajímalo, jak to vnímají lidé v západní Evropě. Jestli také uvažují, že když postaví plátěné cabrio před barák, tak ho ráno najdou rozřezané a je tedy pro ně vhodnější variantou CC.
tak medzi tychto ja nepatrim ... ja by som si kludne pockal .. ale ja budem asi muset pockat az na dalsu generaciu M3 ... na M3 som zatial nezarobil ... to este chvilu potrva ... ale ked to bude .. kludne si pockam ...
myslim ze to bude CC ... platno by bolo stlovejsie ... lenze merc. robi CC tak to musi robit aj BMW ;-\
Ja nemluvim o motoru... ty jsou kus od kusu lehci a lehci... ono vsechno je kazdym novym typem lehci a lehci akorat je tam tech serepeticek vic a vic
Myslim, ze to je nasazovaci hardtop (prece jenom malinko vhodnejsi pro severske klima), jinak bude klasicke platene kabrio.
prehanat sa bez strechy je super vec, ale akonahle stupis M3 na krk, tak okolny svet zanikne a budes vnimat iba cestu pred sebou ! :yes: 😉
Dalsi CC... nevim proc inzeniri maj pocit ze kazdy novy model auta musi byt tezsi a tezsi.... viz BMW M5 supr motor, supr trakce a vsechno jen ta vaha je takova piha(spis vred) na krase
Tak toto bude fakt BOMBA. Po novej X5 je to u mna najocakavanejsi model ... ja osobne by som pouvazoval aj nad CC, ak to nebude mat ovela horsie jazdne vlastnosti. Prehanat sa po krajine so stiahnutou strechou je fajn predstava.
Dlhe testovanie myslim nebude na skodu ... ked pojde do predaja, bude ako vyzrete vino a nie rychlo kvaseny burcak. Pani inzinieri asi vedia, co robia.
Dlhe testovanie myslim nebude na skodu ... ked pojde do predaja, bude ako vyzrete vino a nie rychlo kvaseny burcak. Pani inzinieri asi vedia, co robia.
som sklamany.. zdaleka to auto nevyzera tak drsne ako stara M3 alebo M3 CLS .... ak to bude tak vyzerat tak je to ubohe.. mmozno to dobre jazdi ale vyzera to "NEVYRAZNE" skoda 😞 je to nieco ako M6 ale od M3 som cakal nieco drsnejsie, nie uhladene kupe....
Tak jestli tím máš na mysli, že potenciální zákazník "překlikne" k Audi, protože se mu nechce čekat, tak to si nemyslím. Ber týpka, který vydělal dost peněz na takovýdle dělo, ale není extra fanda do aut. Tak tomu je celkem jedno, že M3 bude o něco lepší, protože on ten malý rozdíl stejně nepozná (a upřímně, stejně jako ostatních 90% populace) a navíc si celkem logicky řekne, že na tak brutální výkon je čtyřkolka lepší, než zadokolka. Takže rozumný důvody se určitě najdou...
Viděl jsem jí na vlastní oči na německý dálnici - světle modrou a polepenou černejma páskama kolem spoilerů a ještě v nějakých partiích a vypadala fakt dobře!!! Ještě před tim jsem viděl "normální" 335Ci a ten rozdíl je fakt vidět i přes to, že bylo zalepené, blo krááásné...
Jedna RS4 nám občas parkuje před barákem, kde bydlím. Pokaždé si řeknu, že vypadá dobře (v černý perleti jako kombi), ale pak kolem mě projede poslední M3 třeba jako coupé a jsem "napraven". Já jsem holt ten béemvista, který kdyby na to měl, tak by si počkal 😉
Skoda pre BMW, ale myslym ze zakaznici s RS4 su v celku spokojny, ved ta audinka je viac nez obstojna konkurentka novej M3.
By mě zajímalo, proč s tím tak čekaj? Trojka je už na trhu snad tři roky, nebo kolik a M3 přijde až v 2008... 😢 Proč? Stejně tak u třídvéřový jedničky? Proč čekali až na příchod faceliftu?? Nechápu... Spousta lidí není tak trpělivých a myslím, že i dost potenciálních zákazníků, kteří nejsou zapálení "béemvisti", odešla k RS4 😒 Škoda, přeškoda
fiat je největší střep co može byt...podívej se na BMW a podívej se na Fiat 😉 je to uplně jiná kategorie..Jakože BMW M3CC si myslím že pujde dobře na odbyt...kolik lidí jsem už slyšel co říkaly že by šli do BMW v kabriu s pevnu střechu..kdo to dělá??te to udělalo Volvo a Mercedeska..mezi těma dobrýma...Je to hodně dobré :yes: :yes: :yes:
Já teda na fotkách ze severu Evropy vidím jen CC. Z Nordschleife pak coupé. To fakt bude jen CC a nebude plachta?
Tak kabrio ma pevnou stechu.... a ja doufal v platenou, no, ale bude to zase o neco lepsi svet s M3