Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Citroën C2 a C4: série s pečetí Sebastiana Loeba

Na počest trojnásobného mistra světa v rallye, Sebastiana Loeba, se rozhodla automobilka Citroën představit speciální edice svých dvou modelů.
Zpět na článek
neregistrovaný "Pipo"
7. 12. 2006 22:06
Re: Být ještě Loebší...
Loeb je pre mna najlepsi pilot na svete. Rally piloti podla mna to maju ovela tahsie ako okruhovi jazdci vratane pilotov F1 a co Loeb dokazal je neuveritelne je to najlepsi pilot v historii rally a takyto vynimocny pilot si zasluzi aby mu bola venovana pozornost aj ked je to za cenu zisku citroenu ale aj tak inak nie auta vyzeraju pekne :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
7. 12. 2006 13:33
Re: Být ještě Loebší...
:yes: Hezky napsané. Přeju Citroënu, ať jde svou cestou, tou jeho. Vždy tu budou lidé, kteří to ocení. A samozřejmě gratulace Sebovi k hattricku. Technika je důležitá, ale řidiče nenahradí.
Avatar - Perun
7. 12. 2006 08:52
Být ještě Loebší...
Citroën býval kdysi (alespoň u nás) značkou pro individualisty. Nic pro pozéry s šedým zákalem podle barvy jejich metalízy. Jenže když chce značka prodat a vydělat si na chLoeba, musí v mainstreamu chtě nechtě dělat velká čísla a líbit se všem. A pak jsou tu a tam vidět snahy zpestření. Nic, na čem se dá doopravdy vydělat, jsou to malé série pro radost. Někdo vwaří z vody a přidává R, jiný koupí další lisovnu plastů... Ale u Ë si na nic hrát nemusí. Za ně mluví to jméno s velkým J (vlastně L ;-) ) a tak stačí přidat trochu barvy a hliníku a efekt je dokonalý. Jde o to být stále Loebší a Citroën je model od modelu stále dál. Držím palce :yes:
7. 12. 2006 08:26
Horúca krv
Žiadny zázrak, iba štipka korenia pre individualistov. Žiadne rekordy, bombastické výkony ani krikľavé doplnky. Korenie v tej správnej miere. :yes: