Novinky
0
Tak pozor,spletl jsem si měsíc, protože to mám zjištěné z britských zdrojů. Přijde už v dubnu 😄 A není to apríl 😉
Přejít do diskuze
máš pravdu, výroba se rozbíhá už na začátku příštího roku.
Nevím kam na ty informace redaktoři chodí. Stejně jako informace, že auto má kódové označení AU474. Pane redaktore, jedné se o označení projektu a je to AU484.
Nevím kam na ty informace redaktoři chodí. Stejně jako informace, že auto má kódové označení AU474. Pane redaktore, jedné se o označení projektu a je to AU484.
Dle mých informací má být A5 představena již v květnu příštího roku. Už na ni začínám šetřit, je to super kompromis mezi sportovními vlastnostmi a vzhledem TT a zároveň není tak obrovská jako A6.Na tohle jsem vždycky čeka >😁
Aj kej to maskovanie dobre vyzera to ze sa bude dost podobat na A6. Aspon zadok vyzera podobne aj so svetlami. Ta minula retuš bola dosť odvažna a ja si myslim ze audi skor vsadi na umirnenejsi design, ktorý sa bude dosť podobať uspešnej A6. Kedže audi určite chce počitať s väčšími predajmi ako pri odvažnej R8 sa neoplati velmi e😜erimentovat a jeho hlavny konkurent BMW 6 sa dosť podoba BMW 5. Ak by sa naozaj podobal A6 bol by to dosť vydarený kusok:
...každopádne vonkajší obrys vyzerá dynamicky, len ten mohutný predok a dlhý predný previs....pôsobí na mňa dojmom "ťažké na hlavu". Asi treba počkať na lepšie snímky a potom posudzovať...