Novinky
cuisine
0
no a ještě udělaj dýzl a je to hotovo 😄 ještě že mě ferrari nebere
Přejít do diskuze
no napr G.Murray povedal ze auto s vykonom nad 600k nemoze byt zadokolka.ze je to neovladatelne..preto aj Vyron je 4x4.teda ina otazka-ide Ferri za desat rokov postavit nasledovnika Enzo kt bude o jeden kon silnejsi ako Veyron? 1002k?? >😁
s tou F1 mas recht. Na druhou stranu ta ma tak obrovska kola a tak obrovska kridla a vetsinou jezdi za takovych podminek, ze 4x4 nepotrebuje. Civilni auta proste takove moznosti nemaji, proto je pro ne 4x4 resenim...
Ja osobně taky uznávám pouze pohon zadní kol (ostatně mám 320i coupe), nicméně vykony vozů v posledních letech se nehorázně zvyšují. Každá další generace má o 100 a více koní víc a zadní náprava to prostě nebude umět pobrat. Nadruhou stranu F1 má taky pouze pohon zadních kol. Prostě já bych si to nekoupil, ale chápu, že to pro někoho může být zajímavá možnost a pokud bude možnost volby, tak bych to neviděl tak tragicky.
Ono prave tam sa prejavi vyhoda 4x4. Pri zrychleni v nizzsich rychlostiach. Hovorime samozrejeme o suchom povrchu!! Pri vyssich rychlostiach (nie nad 80 kmh/h ale nad 150 km/h !!) 😄 zase klasicky fulltime 4x4 ubera vela vykonu a nie je preto vhodny.
Tvoj argument je celkom v sulade s tym mojim, ze do supersportu permanentne 4x4 nie je vhodne. Preto vymysleli to "insertable". Aby si mal optimalnu trakciu pri rozjazde a vykon + ovladatelnost zadnej napravy pri vysokych rychlostiach... 😉
Tvoj argument je celkom v sulade s tym mojim, ze do supersportu permanentne 4x4 nie je vhodne. Preto vymysleli to "insertable". Aby si mal optimalnu trakciu pri rozjazde a vykon + ovladatelnost zadnej napravy pri vysokych rychlostiach... 😉
cas Murcielago LP640 (stvorkolka) 0-100km/h 3.4 sec, Enzo (zadny nahon) 3.65 sec, Gallardo 4.0 sec, f430 - 3.9 sec. Nevidim ziadnu vyhodu v casoch, ktore by hovorili o tom, ze zadokolka je lepsia. Mam G, a v porovnani so f430 sa neda povedat, ze by som zostaval v kolone vzadu. To, ze sa nieco pripravuje u Lamborghini sa hovori dva roky - malo by to byt Gallardo (SV), ale je otazka, ci do toho pojdu. :-!
Budes se divit, ale i Lambo chysta uvedeni nynejsich modelu pouze se zadnim nahonem a to proto, aby umoznili ridici lepsi zazitky. Takze ono to 4x4 zas tak skvele do supersportu neni a dokazuji to i casy tech 4kolek vuci zadokolkam...
podla tvojho vyjadrenia si bud zaryty nepriatel Lamborghini, alebo Murcielago ani Gallardo nepovazujes za supersporty.... 😉
Tak to je fakt děs. Královna Alžběta v montérkách by mně nešokla víc, než toto. Hmmmmmmmmmmmmm :no: 😒
Ale ti přece nepotřebují, ti už to mají od "maminky" 😉 Jinak Féro 4x4? - mno čtyřkolka je pro mě představitelná v GT - ať si ji do 612ky nacpou, ale v supersportu místo nemá. (akorát je tady to kouzelné zaklínadlo "trh si asi žádá" >😁 )