Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Odvážný krok: Pontiac G5 pouze s online reklamou

54 komentářů

je super
Chlapci, ja myslim, ze byste si ten clanek meli precist jeste jednou. Absolutune jste jej totiz nepochopili! Pontiac nechce pouze platit penize za TELEVIZNI REKLAMU!!! Misto ni bude mit bannery na netu! Tot vse! Jinak prospekty a showroomy ma samozrejme nadale!
Pravděpodobně si tě spletl s Coulinem 😄
No Kaipan je sice skaredej, ale hlavni vec, co by mne na nem vadilo, je to, ze je to roadster s pohonem prednich kol... To je jak kombik bez kufru... :no:
Presne tak :yes: A s tim Cobaltem - pripadalo mi to nejaky povedomy... 😉
No já jsem stejně nikde v televizi nebo v novinách reklamu na jakýkoliv pontiac neviděl a v rádiu neslyšel, takže je mi jedno jestli se budou propagovat na internetu nebo někde jinde, třeba se o něm naopak dozvím víc věcí 😄 . Možná v nějakém časopise se o nich píše, ale stejně o nich vím pramálo, abych uvažoval o koupi (a mimo to bych na něj stejně neměl 😄 )
Mas sice pravdu, pekny to moc neni, zvlast ten predek ne, zbytek, az na par detailu bych odpustil, ale priority byly zjevne nekde uplne jinde. Btw, pan tovarnik pry oslovil nekolik skol, kde by mohli mit s automobilovym designem neco do cineni, ale ozval se mu jen jeden student, autor realizovaneho navrhu, takze asi vybirat nebylo moc z ceho. A angazovat profesionala nepadalo v uvahu. Nejvetsi chyba toho auta je, ze se u nas musis bat to nekde nechat, ne ze by ti to museli hned krast, ale treba jen rozrezat sedacky.
Aha😄 Tak to vas mam ve spravny skatuli :yes:
Jistě... já to také tak pochopil... nejde přece o to, že koupíš virtuální auto.
Mluvíme snad o reklamě ne? O tom, že webová úplně nahradí televizní a rozhlasovou. Jo, to je odvážný a diskutabilní krok. Nevidím to ale jako důvod navážet se do Pontiacu a už vůbec ne důvod pro názory, že snad auto nebude k ozkoušení u dealera a nebudou existovat tištěné prospekty. Nehorázný, co se tu všechno vyplodí. 😐 Jinak samotný G5 je jen rebadge Cobaltu, nic převratnýho.
.. mi sme spolu chodili na design ... dizajn ... dizajneri ... dizosi .... 😉
Ze jsem tak smely, co jsou ti "dizosi"? Me to zni trochu jako cigosi, tak bych si vas nerad spatne źaradil😉
Jako nic >😁 Tolik pravdy co nam sem IROC nablil unesu i na ... (vsak vis na cem) 😉
😄 Studnice... myslím auto-pokladů 😉
Takze zatim studie? >😒]
mates recovering! Uneses tolik pravdy najednou? >😁
No každý tři roky čtyři nový auta - je vidět že jsi skutečně bohatý 😉 já si chodím pro nové BBurago vždycky po výplatě každý měsíc. Jen se mi nějak nedaří se strefovat do vkusu milenky. A tak šmejdím na netu a přemýšlím kde jsem asi udělal chybu, že "tá garáž pod postělou" mi už nějak přestává stačit >😒]
😄
Myslím, že kolega pojede na aktuální notě... 😄
Brácho tak tedy ještě jednou - přestaň kolem se kopat, zklidni se a dej si chivasku 😉 každého kdo má rád auta (a o tobě nepochybuju) by ani nenapadlo kupovat auta na netu. do tohoto stádia doufám ještě evropská řidičská populace nedospěla a doufám že ani hned tak nedospěje. S oktávkou ti mohu dát leda za pravdu. Jestli má či nemá konkurenci nechám na posouzení ostatním ale rozhodně by se líbila i mě. Takže já jdu střízlivět u Killbeganky a připíjím na zdraví 😉
Taky vybiram auto na netu...ale osaha si ho snad kazdy, kdo ma k vozum nejaky vztah, navic nekdo kdo objedna bez testu muze byt pekne zklaman... Dokonce si myslim, ze prezentace na netu ma vzdy vetsi objem informaci, nebo ty jsi se snad z posledni reklamy o Superbu (myslim tu s potapejicim se nahym skinheadem) neco o aute dozvedel? Pravda je, ze automobilove reklamy v televizi maji povetsinou jako jedny z mala napad, styl a vtip!
IROC-Z bylo oznaceni sportovnich modifikaci Chevroletu (myslim, ze pouze Camaro) tusim v 80-90tych letech. 😉
No tak Tebe odhaduji na Scale 1:43! 😉
Správnej nick 😉 :yes:
Koukám, žes pěkně vzatej... já přece píši, že auta si člověk před koupí musí osahat... tak co mi podsouváš, že ti chci něco namluvit?... Tak až vystřízlivíš... zkus to znovu 😄 P.S. Octavii nemám... a kdybych ji měl... moc by se mi líbila. Je to auto, vlastně obě dvě (Oct I a II) které nemá ve svém segmentu vlastně konkurenci.
caf .... ako dizosi by sme to vedet mali ... 😉 no ze sa zapajas do dskusie konecne
Snad my nechceš namluvit že sis svou Oktávku koupil na netu???? 😉
Jistě, že si do něho musíš sednout, projet... to je jasné. Na netu kupuju CD... auta si pěkně osahám 😄
Také jsem byl mírně na rozpacích z jásotu redaktora testu.😲 To auto je v každém ohledu ostuda, pokud má být pokládáno za výtvor 21. století, jediné co uznávám je, že pro "pana továrníka" to může být z hlediska ekon. výsledku celkem slušně zrealizovaný podnikatelský záměr. Pro mě je tohle auto... :no: :no:
sepo my ako dizosi by sme mali o tom cosi vediet >😒]...a je fakt ze ten Kaipan je fakt hnusny...ale najlepsie je to vidiet na tej fotke kde stoji vedla tej klasiky!!!...Kaipan :no:
Poštovné a balné jsi měl zdarma?8-s >😒] Nesměj se, to je velmi důležité Igore, hlavně ty náklady tak nějak snížit. :no:
hele ty jeden znalče, cicni si kakaa z dudlíku a sypej si pro kačera do pokojíčku :-!
musím souhlasit- jakožto vyznavač designu 60. let- ladných tvarů,mi Kaipan přijde jako naprostá splácanina všech možných designových prvků bez jakéhokoliv záměru a stylu,co detail to jiný styl a epocha.... ;-\
JASNE!!!! To jsem celej ja :yes: Zname se? 8-s
Ty musis byt paradnej loser. Loser s volnym casem a bez pritel.
Mas pravdu. Pro me je auto dopravny prostredek - spotrebny tovar - kazde tri roky novy pro me, pro manzelku, pro milenku a na hrani.
Ale s Vasim platem a Vasi cenou aut to je opravdu majetek.
Jenze ono to je jedno s druhym. Zacne to prohlasenim o reklame a nakonec ti vazne prijde mailem😒 Chci si jit koupit auto do kramu, chi videt reklamu v TV (a napaditou), chci sedet s prodejcem u kafe a zvanit o autech, proste chci klasiku!!! Reklama na netu ano, ale jen jako dalsi clanek v prodeji, ne pouze!!! Taky jsem ochoten zaplatit za auto cenu, ve ktere je to vse co chci promitnuto! Igor, neIgor, nebo snad Ignor? >😒]
ja len tak odveci estte ku kaipanu ..... totiz je to vedla v clanku .. ako 1 plus sa pise DESIGN ... to auticko je vsetko ... len ne pekne nehnevajte sa ..... je lacne celkom richle mrstne atd. ale pekne ne 😐
reklame na nete je vpordku .. akurat tu niekto nadhodil ze auta si kupil na netu ... preto ta diskusia ... ja by som si len z obrazku auto nekupil .. ine je pozret si ho a ptom dak prehliadku a testdrive ..a potom kupil
No neblbni brácho, kde jsi přišel na to že já čekám na kohokoliv v prodejně TTT??? Hele ty jedna vyzrálá cílová stanice, přestaň kolem sebe kopat, už mě tolik nesleduj a sypej si dát oběd. Půjdu také. Nech si chutnat 😉
sepo něcháž toho! lebo nás ten partyzán hniezdo prekůkně! 😉 >😒]
Samozřejmě, že Pierro si bude dál kousat nudou nehty v prodejně TTT... a čekat na hejla, co konečně nastřádal na Yarise, ale je-li cílová skupina pro Pontiac opravdu mezi 20 - 30 roky, pak si umím představit, že je to risk, který může přinést ovoce. Ostatně, je to vidět i zde na diskuzích... mladá generace "jde" po informacích z netu jak vrabčák po flusu... ovšem co se ukazuje... že záplava informací, pokud nemá poměrně vyzrálou cílovou stanici... komplikuje jedinci život víc, než kdyby informace neměl žádné. Takže já cením redukci reklamy a její cílení směrem, kde se potulují potenciální zákazníci.
ale je fakt ze sa v slanku pise iba o reklame
LADNICKU SI PO NETE KLUDNE KUPIM ALE AUTO .. TO SEM RADSEJ NEPIS LEBO SI BUDEM MYSLET ZE SI DILETANT [AUTOVY]
Hnizdo, Igor Hnizdo, depak z emeriky, partyzan to je >😒] >😒]
Igore, pak mi nezbývá si myslet, že pro tebe je opravdu auto pouze dopravním prostředkem. Nejseš ty náhodou z Ameriky??? :-!
To je dobre, moc dobre!!! Taky jsem mel problem sehnat TVR v kamennym krame. Uz jsem ho mel skoro objednany po netu, ale pak jsem nahodou kapnul na Sagaris v Hypernove v Pruhonicich. Maji ho v modelarstvi v prvnim patre, 1:18 Heller, skvela kara :yes: >😁
To budes muset ale svuj vzor nejdriv pohrbit. Pro dva takovy tu uz neni misto. Mimochodem, mam volnej pozemek u lesa na samote, to kdyby jsi chtel to pohrbivani vzit vazne😉😄
Precitajte si pozorne clanek. Tu se hovori o reklame, ne o prodeji.
BTW - moje posledni 4 auta jsem si koupil pres internet a uz nikdy v zivote nevstoupim do prodejny na auta. Mnoho usetreneho casu a penez.
Budu tady na netu dál vykládat o vostrejch bejcích, kovbojích a trousit doktorský moudra 😉
Navic, kdyz se zacnou prodavat auta po netu, tak co budes delat, ze jo😉
Přesně, moje řeč. Já si chci auto prohlédnout, projet si ho, chci i vidět prodejce, od kterýho si jej beru,
chci si vzít pěknou brožuru a doma si ji proštudovat, chci mít možnost si to auto osahat, pohladit. A si ho kupovat po internetu jako levný DVD. Nejsem a nechci bejt globalizační empétrojkovej kovboj, kterej už ani neví co to je si na živo zaŠukat 😒
Reklama jen na inetu??? Aby jsi ho nakonec nemusel zaplatit home bankingem a prijde ti mailem ;-\ Tak nevim, ja kdyz se rozhoduju o autu, tak si o nem neco chci precist, nejlip na papiru, videt, projet a nakonec jeste par hodin meditovat doma na gauci nad krasnym prospektem. Takze tohle si nekoupim! >😒]
Já se jen divím, že taková značka jako pontiac dokáže ještě vůbec někoho oslovit. Jsou to taková podivná pseudosportovní a řekl bych bezpohlavní auta... :-! 8-s