Novinky
0
Promiň, mám toho moc. Ale ozvu se jak budu v Praze.
Přejít do diskuze
U Rangeru se vyskytl první problém. Měnili mi sloupek řízení, a teď přestal jít zvuk u rádia i TV. Ale jinak paráda!
takhle dobře? >😁 >😁 No.. taky se mi to nelíbí.. už právě proto že je to Range... stává se z toho tak akorát masturbátor pro nějakýho rádoby gangsta-boy.. :no:
Když se podíváš na tu fotku z profilu, tak je to celý Scion >😒] Hlavně to z té fotky nepůsobí nijak velkým dojmem a už vůbec důstojným. Jen takovej hnusnej hranatej kombík. Nevypadalo takhle nějak ňáký starý Subaru? Nebo nevypadá takhle Forester pořád? >😒]
Celý můj názor se vejde do jedné krátké věty: Za tohle bych Hamannovce nakopal do koulí!!! :no: 8-s
No jednak na seznamu tuhle zpravu meli asi pred 2 mesici (news???) a jednak sou to ty stary fotky, kde ma to auto na kazdy starne jinej typ pneumatik 😲
>😁 Normalne odsudzujem tunning nielen off-roadov, ale aj SUV... no ale tentoraz to namna posobi ako kompaktny celok, mozno by som bol podobneho nazoru ako ty, keby som to videl v skutocnosti, ale usudzujuc podla fotiek :yes: :yes: :yes: ps. z praktickeho hladiska by som bral ten ropak, ale ani vykon toho kompresora 107 k/l je viac ako v M5, slusne... o SUV/off-roade nehovoriac!!! :-!