Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi nabízí nový motor 1.8 TFSI (118 kW)

18 komentářů

Nie.
nebude to jen slabsi vyk. varianta motoru 2l? viz. BMW 118i nebo Saab 1.8t.
no to tady snad ani nerikejte ze nejlepsi motor na svete >😁 stoji tak za ho*vno
audi a4 2,0 tfsi quattro s 95kou absolutne zadny rozdil a tech teoretickejch par koni stejne nepoznas...
Že by kachna? Ne že by se mi takový motor nelíbil. 1,8T byl a je fakt super motor.
Jan
mame par passatov vo firme s tymto motorom za priemer spotreba 11,5l/100km je uz poriadne vela a este je to 98oktan, takze ospevovany motor na motorovej brzde dosahuje skvele hodnoty ale v praxi je to bieda
Jezdil jsem jenom s 2.0FSI bez T jak na 95 tak na 98, ale zadny rozdil jsem nezaznamenal ani ve spotrebe, ani ve vykonu, ani v hluku - zadne dukladne mereni spotreby, hluku nebo zrychleni jsem nedelal - mozna, ze tam rozdil byl, ale me smysly ho proste nepostrehly - jediny rozdil, ktery zaznamenaly, byl v castce na uctu u benzinpumpy.
jak moc skodi 2.0 TFSI 95 oktan. natural? Mate realne zkusenosti - spotreba, kultivovanost,vykon, ... ?? Diky.

Ps. Jen opravdu vlastni zkusenosti, ne JPP (Jedna Pani Povidala) 😄
Přesně. Mám ho v Octávii Combi a je to to nejlepší, co jsem zkusil v Octávkách. Táhne furt.
Žere to jak nemocný osel. Se 4*4 Octávkou se se s tím měl problém dostat pod 9 l/100km. No hnus prostě. Ikdyž je pravda, že jsem jezdil víc v terénu no...ALE I TAK hele.
Má to solidní pojistku, krouťák šílený a výkon ucházející. Prostě paráda. A jak se to bude skvěle čipovat...no mňam :yes:
Taky mě to docela zaráží.. napadá mě jediný důvod - 2,0 FSI se asi prostě moc nepovedl ;-\
Velmi pozitivní zpráva.Jsem zvědavý,jestli tenhle nový motor bude vycházet ze staré dobré 1,8T.Ten byl a je sakra dobrý.Můžu to říci z vlastní zkušenosti.A nakonec by to byl asi nejlepší benzinový agregát do naší Škody.Nemyslíte?
No vyzdimali z toho sice 225 koni, ale charakter bol ubohy... Takze radsej dobry charakter, nez honba za vykonom :yes:
To jako tenhle motor přestanou dělat úplně?? Vždyť ho nasadili nedávno. Jinak 1,8TFSI :yes:
:yes:
To bude asi 1,8t 20V s technologií FSI, ne ?
To by bylo fajn. sem zvědavej co z toho vyždímaj, mimulá TT s 1,8t měla až 225koní.
Konečně pořádný motor :yes: :yes: :yes: