Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Rolls-Royce se vrací na indický trh

Automobilka Rolls-Royce se po 51 letech vrací na indický trh. V Indii chce prodat ročně mezi 10 a 12 modely Phantom.
Zpět na článek
neregistrovaný "Lancer"
8. 6. 2006 07:09
Royce v indickem provozu
Mam znamyho na Sri Lance, kde je "dopravni" situace velmi podobna jako v Indii. Na krizovatce vyhrava silnejsi, pruhy a semafory neexistuji atd. Koupil si Audi A6, vyjel si jednou do mesta a vratil se skoro bez laku... Vtipna zeme. Akorat prelakovat Audinu nestoji asi tolik, co Royce >:D
neregistrovaný "ZZ"
7. 6. 2006 21:22
Re: Tak než jsem stihl
Kdepak. STI story je už loňského data vydání. Dnes bylo jen repete při příležitosti oslavy Subaru ;-) Takže dneska spolehlivě vedeš ;-)
neregistrovaný "Ricardo"
7. 6. 2006 20:24
Re: Tak než jsem stihl
Díky za uznání. Bohužel mě GTI mezitím trumfnul svoji STI-Story ;-\
neregistrovaný "ZZ"
7. 6. 2006 19:03
Re: Tak než jsem stihl
>:-[] :yes:
neregistrovaný "Ricardo"
7. 6. 2006 17:14
Tak než jsem stihl
napsat příspěvek, Rolls se nám propadl někam dolu. Škoda. A teď k věci: do Indie mě konkrétně tento model sedí. Něco jako maharadža v Silver Ghostu akorát skoro o sto let později. Dokonalost sama. Prostě indický Bill Gates projíždí se svým Phantomem zablácenou Kalkatou. Vidí špinavé hrající si děti tak jeho řidič zastaví, miliardář stáhne okýnko a hodí dětem pár čokoládových bonbonů (třeba Milka Alptraum nebo tak něco ;-) ). Strive for perfection... musím dát :yes: :yes: :yes: Akorát by to taky chtělo další modely. Já vím, Corniche je tu co nevidět ale přece - něco menšího - Silver Shadow III nebo tak. Prostě luxusní saloon jak má být.
neregistrovaný "misoo"
7. 6. 2006 15:52
mustafa royce
vidim ulicu plnu bicyklov, riksov a mopedov... vsetci rameno pri ramene tlacia sa 20km/h v dave... tam akoze ma niekde jazdit rols ??? hmmm zaujimave... >:D ale drzim im palce, nech im zivotna uroven rastie v co najsirsich vrstvach !! :yes: