Novinky
Zpočátku Hofman a Žižák v Brandýse n/L. Prasklou hlavu válců měnily ve Fa Rene Hradec Králové, kde také potom 3 x přidělávali upadlý výfuk. Ovšem upadlý pouze vinou špatné montáže do úchytek na spodku vozu. Při třetí návštěvě jsme si s techniky vlezli pod auto, podívali se jak tento výfuk má uchycen Sprinter, který stál na rampě před námi, namontovali jsme ho stejně, řádně dotáhli a výfuk již 2 roky bez problému drží............ >😁
Zatím bohužel nejsem kupec osobních vozů značky Mercedes, ovšem dodávku vlastním. Tenkrát jsem se rozhodl ze 4 důvodů: 1) nejpůsobivější design v porovnání s ostatními 2) nejlepší nabídka motorů 3) srovnatelná cena (kromě korejských aut) 4) značka. Ovšem dnes po zkušenostech s AUTORIZOVANÝMI SERVISY Mercedes v ČR bych už asi Merc. nechtěl. Za 1.100 Kč bez DPH za 1 hodinu práce očekávám perfektní znalost vozu a bezchybně odvedenou opravu nebo údržbu. Příklad za všechny: Při reklamaci, že auto netopí a teplota motoru nedosahuje ani 75 stupňů celsia, argumentovat tím, že vlastním diesel CDI je nesmysl (Bohužel člověk věřil servisu). Cca 2 roky jezdím do neautorizovaného servisu, kde při poslední prohlídce vyměnili od počátku vadný termostat a dnes má motor stále 83 stupňů Celsia a v autě se "vedrem" nedá dýchat.... Podobných "přehmatů" bylo více a některé jsem tady již vyjmenovával. Tento patří do kategorie nových..... >😁
asi jsi jel jiným Áčkem než já... Nevím co k tomu napsat. Chápej: ono nestačí, že to jezdí a topí. Je to Mercedes-a ten by měl dostát svému draze zaplacenému standardu. První A klasse to nedokázala (tedy mě určitě ne), ale věřím že se najdou i spokojení.
Mě Ačko I. gen přišlo povedené, když jsem ho řídil tak stále působilo jako bytelný Mercedes a vůbec jsem neměl z toho auta žádné negativní pocity, ba naopak, v dané třídě nejpovedenější. Jel jsem s tím dokonce na zasněžené dálnici za hodně španého počasí a byl jsem král silnic. Hlavně mě to bavilo s tím autem jezdit.
Tak se zase s Jardou hlásíme. Dost teď proháníme našeho hybrida. Už jsem vám naznačoval, že piliňáky místo suchýho listí zásobujem starejma spodkama z Německa. Jo, Jarda pro ně jezdí někam na sever. Je prej toho tam tuny. Uděláme na troje tanga dvacet kilometrů. Jarda ještě dokázal sehnat u ministerstva zdravýho dechu potvrzení, že užíváme biopalivo, tak vyrazíme brzy do Krkonošskýho národního parku. To bude něco i pro naše psy. Museli jsme jim trochu opilovat špičáky, úplně mi jima rozdrásali záda... zejména v kopcích, to jsou jak utržený ze řetězu. Házím si teď na záda točenej kabanos... přeci jen ten uherák, to byl velkej luxus, říkal Jarda. Já teda nevím, co je luxus, tak nehodnotím, znáte mě, ale každopádně mi ten náš hybrid dost vzal iluze o klasickým tuningu. Nedávno jsme byli v Lipsku. Jo, na tý výstavě aut. Bylo jich tam strašně moc. Stály jedno vedle druhýho a dost mě překvapilo, že na přeskáčku, některý i dost špinavý. Tak jsme tam vedle zaparkovali a předváděli lidem, co je to klasickej hybridní tuning v praxi mistrů. Psi panáčkovali, Jarda mi natíral záda indulonou, abych byl fit na zpáteční cestu a občas přihodil jedny, dvoje tanga do piliňáků, aby jako naše multikára měla dobrej tah na volnoběh. No, lidi koukali. Zajímavý bylo, že k večeru všechny vystavený auta lidi odvezli... Jardu pak napadlo, jestli jsme si to nespletli a nezůstali jen na parkovišti. No, možný je všechno. Jardovi já věřím. Vím, že Jarda je dobrej. Psi taky. Tak já půjdu pořád za nima. Cejtím, že na nás něco velkýho čeká. Tak zatím - tuning forever. P.S. Z Alfy se konečně ozvali. Nebyl jsem ale doma. Tak zas příště. Bertoňák. :yes:
Rozdíl mezi N1 a dodávkou ještě poznám 😉 V tomhle případě počítají i s dodávkami jako dodávkami ;-\
designový rozdíl je značný, kvalita . Ostré linie a dobré detaily. Jenom ta silueta... Mercedes si představuju jinak :-! . To víš: stará škola 😄 >😁
Aha. Jo, vzpomínám si, že s ním byly i trochu potíže při losím testu... No a jak vnímáš druhou generaci? Mě se moc líbí.
ad A: měl jsem s ním co do činění. Jediné, co připomínalo slavnou značku bylo logo na volantu. I Punto bylo pohodlnější. U Mercedesu očekávám nadstandart v oblasti pohodlí, jízdních vl.,o kvalitě materiálů nemluvě... Cena na svou třídu vyjímečná byla ( v negativním smyslu)... Toto je přesně ten kacířský způsob uvažování: jsem Mercedes, kdo je víc? ;-\
Obávám se, že nedaly. Ty nejlepší čísla, co jsem našel byly, že kategorie M1 (osobák) se za 1 - 3 prodalo 317 a N1 (lehký užitkový) 462. V článku se píše o 407 osobních, takže z těch 462 je zřejmě 90 osobáků s přepážkou a zbytek jsou dodávky. Asi 😄
Jo. Já bych to Áčko tak neodstřeloval... Vnitřek holt není SLK, ale to auto má (mělo) šmrnc... a současné je moc pěkné.
lehka uzitkova vozidla su aj kombiky v prevedeni N1 - t.j. s mrezou a odpoctom dph. Mozno presne cisla konkretnych modelov by sa dali zistit na www.autosap.cz.
Mercedes je především značka, která se nemusí obávat ani o prodej piliňáků. První generace A klasse, byla hrůza hrůz, jakou by do světa nemohla vypustit ani Kia - přesto zákaznící přišli, většinou kvůli logu (méně už pro samotný výrobek). Zkrátka prodej zaručen vždy a všeho. U Mercedesu je vidět, jak je důležité dobré jméno vybudované v minulosti. I kdyby se náhle nyní zhoršila kvalita( což asi nehrozí), stále díky té setrvačnosti by byl volba č1 pro zákazníky dbající svého image. Proto si také může dovolit tak obrovské spektrum modelových řad, nebo výsřelků typu R klasse, aniž by riskoval
"přibližně polovinu prodejů přitom tvoří lehká užitková vozidla, včetně klasických dodávek".. to jako započítávaj i prodeje dodávek a pak trvrdí, že jsou nejprodávanější prémiovou značkou?
snad ani není zapotřebí... no, ale to by si zas ti méně uspěšní mohli začít myslet, že jsou lepší, než opravdu jsou. Tak BRAVO MERCEDES-BENZ. Mít tak Mercedes... to JE téma. To je životní cesta. Člověk sice dokonalej není... tak nechť má na to, obklopit se autodokonalostí. P.S. MB-S opět potvrdil, že ten, kdo má poměrně netraumatizující stav konta... nemusí mít obavu, že vyhodí peníze zbytečně... a MB-M... vyzrál... fakt dokonale. :yes: :yes:
Problém je v tom, že jsem pravděpodobně chytil nějaký "divný" kus. Mám najeto 150.000 km a už se tam dokázalo podělat snad úplně všechno, co šlo. Druhý problém je, že se mi ze všech dodávek nejvíce líbí stále Mercedes a navíc podobnou motorizaci (2,7 l, 115 či více kW) nabízí kromě M. už jen VW LT - jenže to už je trochu starší model....