Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Zagato plní přání: Ferrari 575 GTZ

22 komentářů

já to vidím podobně ... asi to budetím že to není přímo ferrari ... 😉
neco mezi astonem a jaguarem s nalepkou ferrari 😄
Jednim slovem dokonalost. Zagato je mistr vsech mistru. Jeste vetsi dik ale patri panu Hayashi. Ono nejde jen o to umet neco udelat, ale taky to pak prodat. Jen diky mecenasum, ne nepodobnym Medicejskym neboz Sofrzum, moho vznikat dokonala dila. A ja tohle F575 GTZ vidim jako dokonale... Jednou tohle Ferrari bude nejcenenjsim kouskem ze svych vrstevnickych modelu. Na to vemte jed! Pokud mi to vyjde do harmonogramu, tak pojedu pristi vikend na Concours D’Elegance v Cernobbiu a okouknu ho nazivo 😉
Je to naprosto krásné!!! ty světla ze 612S tady vypadají lépe než naoriginalu.jedno z celkově nehezčích Ferrai :yes:
Na stopětku určitě 😉
jen jestli umíš dobře číslice a řády... >😁 :yes:
Umí hoši jedni 😄 Myslíte že by mi byli shopní předělat mojí 120cku >😁
auto je male vzhledem k tomu ze to je japonec 😄
Opět tam stojí Jaguar XJ-S Mk.II s 3.6 řadovým šestiválcem (AJ6) a manuální převodovkou. Už dvakrát jsem mu za stěrač strčil lístek, že ho koupím. A furt nic.. 😒 Ale jinak jsem myslel to počasí, samozřejmě.
co tam je? 😲
když pominu to Ferrari, tak se mi to moc líbí... Čistě jako Zagato.. jako Ferrari.. no to mi vlastně nevadí.. je mi to asi vcelku jedno.. takže :yes: :yes: 😄
Podívej se z okna.. :no:
Dneska jsi nejakej nenalozenej😉
Podle mě to je trošku zvláštní "slepenec". Ale rozhodně to je unikát!
k taboru tech, kterym se to libi. Je to vazne pekny :yes:
Zajímavé
Tak tohle není můj šálek čaje...Fandové Ferrari prominou, ale mně to přijde jako "každej pes jiná ves"...Jakoby vzali od každého auta něco a smíchali to dohromady... 😐 Ovšem proti gustu...
Nejhezčí Ferrari co znám (skalní fandové prominou, že neznám kompletní historický přehled). Má řešený světla podobně jako Scaglietti a to se mi doteď líbilo nejvíc. Tohle to ještě překonalo. :yes: :yes: :yes:
>😁
😄 Auto je to obrovský a ten chlap je malej 😄
Nevim, jestli je to auto tak vobrovsky, nebo ten chlap tak malej...
kraaasa :yes: